Tegenstrijdig?

Geplaatst: 17/06/2014 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmiddag,

smalle paadjes.

smalle paadjes.

Best al een hele tijd dat we op maandagavond een duurloop maken. Een gunstige avond? Soms wel en soms niet. Is de hele groep in voorbereiding voor een halve dan wel een hele marathon dan is het wel goed. En zeker als iedereen op hetzelfde moment zijn wedstrijd zou hebben. Maar helaas is dat niet zo. Je komt dan voor de situatie dat er bij zijn die in het weekend een wedstrijd liepen en een aantal hebben hun evenement nog te goed. Dus wat voor de een voorbereidingsloop moet zijn is het voor de ander een herstelloop. Dus een tegenstrijdig belang.

Gisterenavond was dat weer eens het geval. De Maasdijkmarathon was afgelopen zondag geweest. De Mont Blanc Marathon komt er aan voor een ander en dan nog de lopers en loopsters die over een tijdje een halve marathon willen gaan doen.

Hoe losten we dat gisteren op? Die heel lang op het programma hadden staan liepen vanaf thuis al een stukje. De herstellopers gingen voor een klein uurtje mee. We hielden met het parcours er rekening mee dat we ze bijna op het startpunt konden afzetten. De rest ging het volgende stuk mee in. Na 90′ weer terug bij het startpunt. Een loper moest nog naar huis en een ander moest nog een halfuurtje.

Het leek gisteren wel op een afvalrace. Het groepje werd steeds iets kleiner. Ben ik thuis net onder de douche vandaan kwam er een WhatsAppje binnen: ” nu thuis 37km op de teller” Die is klaar voor de Mont Blanc Marathon.

Advertentie
reacties
  1. Ruth schreef:

    kan me wel inbeelden dat dat niet altijd zo evident is om regelen in zo’n grote groep. Gelukkig weet jij altijd met originele oplossingen daar iets aan te doen 🙂

  2. xdaantje89 schreef:

    Slim om t zo oplossen. Lijkt me inderdaad lastig om voor iedereen de juiste loop te kiezen.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.