Gevoetbal!

Geplaatst: 24/06/2014 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmorgen,

Hier moet het ergens zijn!

Hier moet het ergens zijn!

Die die mij een beetje kennen weten dat ik niet zo veel heb met voetbal. Blijf er ook niet voor thuis als er wedstrijden zijn op de gewone trainingstijden. Liever ontloop ik het eigenlijk dan weet ik ook zeker dat ik met er niet aan hoef te ergeren.
Zo ook gisterenavond begon de uitzending om 18.00 u. terwijl de training pas om 19.00 u. begint. Nou dacht ik bij mezelf dan kan alvast mooi een rondje maken voordat de rest komt. Alhoewel “de rest” want niet iedereen denkt er hetzelfde over en volgt het voetbal en slaat de training over of loopt op een ander tijdstip. Iedereen zijn keuze.

Een voordeel is de rust op de straat bij het rijden naar het startpunt. Ook daar is niks of niemand te zien. Dat treft niet vaak. Beginnen aan een rondje 40-45′ dat kan voordat de rest, ik zie wel wat er komt, aanwezig is. Tijdens dit rondje vooraf is het duidelijk dat het nog best warm is vooral als je in het zonnetje loopt dat wordt straks dus een route kiezen met nog al wat schaduw. Die mogelijkheid heb ik wel.

Mooi op tijd terug gaan we toch een 8-tal op weg voor een afstand van bijna 15 km. Door  een route te kiezen met veel schaduw gaan we over een pad waar we niet zo heel vaak meer komen zeker nu na de bosomvorming een paar “bossnelwegen” eruit gehaald zijn. Andere paden zijn dan wat minder in beeld en dat was te merken want als er al dames bij waren die het oogmerk hadden om vandaag in een rokje op het werk te verschijnen dan werd dat hier wel om zeep geholpen. En klimmen over een hek kwam er zo nog maar even bij.
Na 1:36′ weer terug bij het punt waar we van start gingen. Een heerlijk rondje en het het voetbal totaal niet gemist.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.