Niks regen en toch nat!

Geplaatst: 10/07/2014 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Hier gaat mijn haar van overeind staan!

Hier gaat mijn haar van overeind staan!

Toen het de hele woensdag al had geregend zag ik de bui voor de baantraining eigenlijk ook al hangen. Maar we sloften het was gewoon de hele training droog en toch zag ik kans om zeiknat te worden. Hoezo dat? Nou hebben wij over onze hoogspringmatten geen overkapping maar een afdekhoes. Als het zoveel geregend heeft als dinsdag en woensdag dan staat er een badkuip water op. En water doet nou vaak van wat er van gezegd namelijk naar het laagste punt stromen. Om het water te lozen klom ik ik er aan een kant op. Het water was vlugger dan ik. Nat dus!!

Dan op donderdagmorgen onze duurloop. De temperatuur was in de nacht al behoorlijk opgelopen en de luchtvochtigheid was erg hoog. Zweet verdampt dan niet en loopt er zo in straaltjes vanaf zonder dat het zijn koelende werking doet. Meestal heb ik er niet zo veel last van maar vanmorgen ging het niet vanzelf. Er moest behoorlijk voor gewerkt worden. Er zaten nog een paar stopjes in. Een paar om goed te drinken. Een keer een stop voor een 50-tal koeien die via het pad van de ene naar de andere wei moesten en nog een keer om een paar foto’s te maken van een illegale storting van een berg pallethout. “Zo…leg daar maar neer dan ben ik het kwijt”. Ook deze constatering resulteerde in een paar liter zweet en een verhoogde HF. Toen we na bijna 18 km weer terug bij Harrie waren was ik andermaal zeiknat zonder dat het regende. Op z’n Brabants gezegd: “wa un plèkweer is’t toch”
Nadat ik thuis kwam wel even de illegale dumping gemeld bij de desbetreffende gemeente.

Prutsers!!

Prutsers!!

Advertentie
reacties
  1. […] Niks regen en toch nat! […]

  2. djaktief schreef:

    Ik zie ook zo vaak dingen onderweg die ik altijd meld aan de betreffende instanties. Ik blijf het belachelijk vinden dat mensen dat doen.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.