Vakantiedrukte?

Geplaatst: 24/07/2014 in sport
Tags:, , ,

Donderdagavond,

Blote voetjes in het gras.

Blote voetjes in het gras.

Als ik in de vakantie op woensdagavond op de baan kom en er is geen levende ziel te bekennen dan zijn er voor de jeugdgroepen geen trainingen. Nou was het gisteren niet helemaal uitgestorven en klein groepje jeugd is er aanwezig. Verschillende leeftijdsgroepen samengevoegd maar erg druk was het niet.

Ik verwacht ook niet dat onze recreantengroep groot zal zijn. Even overleg gehad met mijn collega-trainers wat te doen? Twee trainers vrijaf geven en in je eentje de totale groep? Lijkt een slechte optie want dan heb je er nog meer dan 20. Verdelen over twee trainers en eentje vrijaf? We kozen er toch voor om de groep op te splitsen in 3 kleine groepjes. We krijgen dan de situatie dat alle lopers/loopsters bijna trainen met een personal coach. Vanwege de warmte korten we het schema met één herhaling in en je krijgt wel heel veel tijd om aandacht te geven aan de oefeningen en loopscholing. Uiteindelijk een prachtige trainingsavond.

Precies even prachtig zoals mijn duurloop van bijna 20 km van vanmorgen. Om 8.00 u. vertrokken over een pittig parcours met nog al wat mul zand en wat heuveltjes. Nee… de snelheid was niet zo hoog maar het inspanningsniveau dus wel. Na paar minuutjes over de twee uur smaakte een bakje koffie wel heel erg lekker.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.