Paars!

Geplaatst: 12/08/2014 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmiddag,

Vandaag ook weer paars maar dan anders

Vandaag ook weer paars maar dan anders

Was het zondag al paars in het Zeeuwse deden we dat gisterenavond nog even dunnetjes over. Het was wel iets anders paars maar een stuk minder kunstmatig. Natuurlijk paars. Met een groep, nog wat kleiner wel dan dat we op maandag gewend zijn, op stap voor een rustige duurloop van 90′. Na de training van zondag was ik eigenlijk wel nieuwsgierig hoe dat vanavond uit zou pakken. Veel last, weinig last of geen last. Het laatste was het geval helemaal niks van gemerkt dat er zondag ook gelopen was.
Vandaag wilde ik perse naar een stuk om weer te zien hoe de heide er bij stond. Iedere week staat die nu verder in bloei. In de avondzon absoluut een prachtig gezicht. en misschien hebben ze in de groep wel gemerkt dat er om dit te kunnen zien een aantal paden bijzaten met aardig wat mul zand. Ik heb er overigens niemand over gehoord. Zelfs moest ik een paar keer aan de rem gaan hangen anders ging het te snel. ik moest afgaan op de cijfers van anderen want mijn Strava-app liet het vanavond afweten. Zal overigens wel aan mezelf gelegen hebben . Volgens de cijfers dan liepen we 14 km net aan in 1:31′. Twee drinkstopjes gehad en mijn klokje liet ik doorlopen. Op dit rondje 6’20″/km lopen is voor een rustig duurloopje zeker net slecht.

Vandaag mag ik een lopeloze dag.

Hier word je blij van.

Hier word je toch blij van.

Advertentie
reacties
  1. Jacqueline schreef:

    Het was weer een prachtige editie. Super dat je alle editie’s heb meegelopen.

  2. Elsa schreef:

    Daar word je zeker blij van Tiny! Ik heb nu al zin in 6 september, dan kan ik die mooie omgeving daar met eigen ogen zien!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.