Dat zal wennen worden!

Geplaatst: 17/08/2014 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Niet alleen samen lopen maar samen werken.

Niet alleen samen lopen maar samen werken.

Mijn loopmaat Harrie daar heb ik al wat meters mee gemaakt. Misschien wel de wereld rond. En nog iedere donderdag maken we samen onze duurloop. Ook als trainer heel wat uurtjes gemaakt. Vorig jaar had hij al te kennen gegeven om te stoppen als trainer op zijn 70-ste.  Je denkt dan oh… maar dat is volgend jaar pas. Maar wat is een jaar? Echt meteen voorbij en voordat je het weet is het om.
Harrie traint een recreantengroep op de baan op dinsdagavond en op de zaterdagmorgen, daar moet dus vervanging voor geregeld worden.
Gisteren hebben we het aan de groep verteld dat hij gaat stoppen. Er zijn best leukere dingen te vertellen aan de groep. Volgende week zaterdag 30 augustus is zijn laatste training. Dat laten we zeker niet zo maar voorbijgaan.

Gelukkig blijft hij wel hardlopen. Onze meters kunnen we samen nog wel maken. Maar het zal wel erg wennen worden om niet meer samen op zaterdag op de baan te staan. Te kijken, te observeren en dingen te bedenken hoe dat we iemand technisch beter kunnen laten lopen. Welke oefeningen zijn daar voor nodig?  Met zijn tweeën of met drieën weet je en zie je altijd meer dan in je eentje.

Dat denk ik dat ik gruwelijk ga missen.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.