EkoPlazaKeienloop!

Geplaatst: 14/09/2014 in sport
Tags:, , , ,

Zondagavond,

onze hoofdsponsor van vandaag.

onze hoofdsponsor van vandaag.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat wij bij onze club vandaag een wedstrijddagje hadden. Een wegwedstrijd waarbij een 5 -10 of 15 km gelopen kan worden. Ook een 15 km in estafettevorm. Is deze wedstrijd is er ook nog een scholenloop. Ook is er samenwerking met Fitland een soort van obstakelloop in het park.
Door het organiserend comité  is er een berg werk verzet om er een mooie dag van te maken. Vaak loop ik geen 10 km wegwedstrijdjes meer maar deze kan ik dus niet overslaan.
Mijn tijden van de afgelopen jaren nog eens terug gekeken en om een beetje in de buurt te blijven van die tijden moet ik aardig aan de bak. Tenslotte is er weer een jaar bijgekomen.

Plaatje gemaakt door Arjan na 7 km.

Plaatje gemaakt door Arjan na 7 km.

Vanmorgen wat vroeger naar dan baan gegaan want er is altijd wel ergens wat werk te doen. Extra handjes zijn altijd welkom. Vervolgens een half uur voor de start met een grote groep deelnemers het park in voor een warming-up. Genietmoment!!
De start om 11.00 u. Gezellig druk.
Zit eigenlijk meteen in de eerste km mooi op het voorgenomen tempo. Maar ja een voorgenomen tempo moet ook een vervolg krijgen. Tot nu toe gaat het nog goed. Eerste rondje van 5 km passeer ik de finishlijn in de nettotijd 22′ 44″.  Tot zover tevreden nu nog eens zo’n rondje. Zoals ik me voel moet dat te doen zijn. Mis ik me toch zo maar een paar km punten. Weg controle.
Bij het ingaan van de laatste rechte lijn naar de finish zie ik de klok en kom in 45′ 50″ over de streep. Wat past deze tijd mooi in mijn lijstje van de laatste 4 jaar. Tussen de langzaamste en de snelste zit 90″ en deze was niet de langzaamste. Kortom erg tevreden na een trainingsweek van bijna 100 km.
Het bleef overigens nog lang onrustig in de kantine want wat werden er vandaag een groot aantal  PR’s aan flarden gelopen.

En nu morgenvroeg voor een klein weekje samen met Sjan naar Ameland. Mijn laatste pittige trainingsweek voor de Kustmarathon.

 

Advertentie
reacties
 1. John schreef:

  Weer even bijgelezen. Zoals van jou bekend lees ik geenszins verbaasd over de vele kilometers, leuke trainingen en trainingsloopjes en hier ook nog van een mooie prestatie op de 10. Nog fit genoeg dat is wel duidelijk. Veel plezier op Ameland en alvast heel plezier in Zeeland. Ik kom het dit jaar weer vanaf de zijlijn meemaken 😉

 2. Elsa schreef:

  Wauw, wat een mooie tijd! Volgens mij ben je alweer (of nog steeds) in topconditie voor die marathon!
  Geniet van jullie weekje Ameland samen!

 3. djaktief schreef:

  Mooie wedstrijdtijd, mooie trainingsweek en nu een fijne vakantie!

  Groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.