Vakantie gehad!

Geplaatst: 21/09/2014 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Die gaan er na de training in als koek!

Die gaan er na de training in als koek!

Vakantie? Dat mag aan mij voorbij gaan. Ik heb daar heel weinig mee. Nou is zo’n dag of 4 op Ameland nog wel te doen maar veel langer hoeft dat voor mij al niet te duren. Laat mij maar gewoon in het ritme van alle dag dan voel ik me op mijn best. Hetgeen niet wil zeggen dat ik het niet naar mijn zin gehad heb afgelopen week. Het was heerlijk weer ik kon mijn km’s die op mijn lijst stonden lekker lopen. Daar is dus niks mis mee.
Toch op zaterdagochtend weer blij dat ik gewoon weer in Uden op de baan stond en vanmorgen bij mijn groepje in het bos.

Van morgen in het bos zelf behoorlijk mee kunnen doen. Tijdens de kern van de training werd er een rondje gelopen van….hoelang? Op tempo liep ik dat rondje in 1’30” laat het dan ongeveer 350 m. zijn en vervolgens over en korter rondje, ongeveer de helft van de afstand, rustig dribbelen. En dat een half uurtje lang.
Er werd stevig gewerkt. Ik kan dus ook niet snappen dat coaches van sportteams zoveel moeite moeten doen om een team te motiveren. Recreantlopers/loopsters die hoef je eigenlijk alleen maar af te remmen.

Ik vraag me wel eens af hoe dat nou toch zo komt?

Na afloop van de training nog maar weer eens hele doos druiven zomaar voor het opsnoepen. Ik geef je de verzekering dat ze goed smaken.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.