Nog 5 te gaan!

Geplaatst: 25/09/2014 in sport
Tags:,

Donderdagmiddag,

uitgave clubblad van september

uitgave clubblad van september

Tjee…altijd vervelend een telefoontje te krijgen van mijn vaste loopmaat Harrie, “ik ben niet helemaal lekker en ga dus niet mee op donderdagmorgen”. Oké Harrie snel beterschap gewenst. En Maria moet vandaag 3 uur voor haar marathon in Dublin. Hoe doen we dat nu ? Na even wat over en weer gemail loopt Maria een uurtje vooraf komt mij om 8.30 u. ophalen doen 15 km samen en dan mag ze het laatste stukje van haar duurloop naar huis en ook haar 3 uur zit er dan op. Soms wat passen en meten maar meestal komt dat wel goed.

Om iets over 8.30 u. op pad voor een rondje dat ik wel eens vaker loop van 15.5 km. Een rondje met een gedeelte er in wat echt wel trailwaardig is. Ik vind het een heerlijk rondje terwijl er anderen zijn die er geen bal aan vinden. Maar goed ook anders werd het hier gewoon te druk. De moeilijkheden van het parcours zitten zeker niet in de eerste en de laatste 5 km maar die 5 km die er tussen liggen da’s andere koek. Je moet dat maar eens vragen aan Kitty of Esther zij liepen dit rondje al eens met me mee.
Op dit stuk liep ik in mijn eentje omdat Maria voor een ander rondje koos met minder heuveltjes en minder mul zand. Op de afgesproken plek zagen we elkaar weer. Een kwestie van timing of parcourskennis?

Nu nog 5 rustige trainingen en daarna mag ik los in het Zeeuwse kustgebied.

De foto is een scan van de laatste uitgave van ons clubblad. Door een frisse jonge redactie en een paar enthousiaste layouters heeft ons blad een kwaliteitsslag gemaakt. Het stimuleert ook leden enorm om eens een wedstrijdverslagje te schrijven en aan te leveren. Met zo’n uitgaves moet je nog niet eens willen dat ook dit blad digitaal gaat.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Als je iets wilt vind je een mogelijkheid; als je niet wil een excuus zeggen ze toch. Nou jij wil duidelijk wel. Toitoi voor Zeeland.

    Groetjes,

    Dorothe

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.