Weer verder!

Geplaatst: 09/10/2014 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

Toch even stoppen en een praatje maken met de herder.

Toch even stoppen en een praatje maken met de herder.

Nu een aantal dagen  na de Kustmarathon dan gaat je programma gewoon weer verder. Natuurlijk is het leuk om her en der  de felicitaties in ontvangst te nemen maar de zorg om de atleten die zondag aan de start staan in Eindhoven dat blijft gewoon doorgaan. Meteen stond er voor maandagavond een uurtje rustig lopen op het schema van die deelnemers. Ik kon eigenlijk zonder problemen mee. De benen deden precies waar ze voor gemaakt zijn, ze liepen. Dat deden ze dinsdag, woensdagavond en vanmorgen ook.
Dinsdagmorgen troffen we een kudde schapen van 220 stuks met een herder en twee honden. Even stoppen om dat op de foto vast te leggen. Dat zelfde zagen we,Maria en ik, vanmorgen weer nu ook stoppen en even een praatje met de herder daarom weet ik dat het een kudde was van 220 stuks. Ik heb ze niet nageteld. Hij vertelde ons dat de schapen een uurtje of 3 grazen dan gaan ze terug naar hun nachtverblijf om een paar uurtjes te herkauwen en vertrekken daarna weer naar de heide. Rond de klok van 4 uur weer richting huis en rusten tot aan de volgende morgen. Ondertussen dat wij stonden te kletsen deden de honden hun werk om de schapen niet te ver uit elkaar te laten lopen. Dit vind ik waardevolle onderbrekingen van een duurloopje. Hier kan geen binnensport tegenop.

Dus al bij al lijkt het erop dat mijn lijf de kustmarathon weer redelijk heeft doorstaan. Het blijft mezelf iedere keer weer opnieuw verbazen welk een herstelvermogen mijn lichaam heeft.
Mocht je al weer plannen hebben om aan een voorjaarsevenement mee te doen zou je deze als duurloop in je programma kunnen opnemen. Het komende jaar dus op zondag 22 februari. Ja…een week na carnaval.
Nog tijd genoeg om er over na te denken.

Advertentie
reacties
  1. Elsa schreef:

    Fijn dat je weer zo goed herstelt Tiny! Je loopt nu alweer meer dan ik in de weken vóór de marathon. 😉
    O, en als je de schaapjes wel zelf geteld zou hebben, was je vast halverwege in slaap gevallen…

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.