Even wat rust?

Geplaatst: 21/10/2014 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmorgen,

Misschien kom ik hier wel langs?

Misschien kom ik hier wel langs?

Na een spannend en enerverend weekend met de marathon van Amsterdam heeft er in elk geval een trotse loopster zichzelf voor een paar dagen op en roze wolk gezet. Maar het leven gaat gewoon door want het komende weekend is weer de volgende marathon aan de beurt. Esther en Kitty gaan zondag van start in Frankfurt en op maandag loopt Maria haar marathon in Dublin.
Gewoon weer hartstikke benieuwd hoe het hun zal vergaan.
Zo benieuwd dat ik bijna vergeet dat de week daarop de Berenloop op Terschelling op mijn lijst staat. Ik heb tot nu toe nog geen kans gezien om een wat langere duurloop te maken. Gisterenavond was sinds de Kustmarathon de langste met bijna 12 km.  Dat was wel een mooi loopje met voor de maandagavond een grote groep  van wel 30 lopers. Een kleurig verlicht treintje voor het kortste rondje Hemelrijk. Deze ronde heeft de mogelijkheid in zich om steeds een lusje er bij te maken tot een afstand van 26 km op de grootste ronde. En een groot voordeel van deze ronde is dat die redelijk verkeersluw zijn.

Nou schiet er donderdag nog over om een zwerftochtje te maken van zo’n 30 km en dan moet Terschelling maar zitten. Vanaf thuis vertrekken en maar eens zien waar we uit- of terechtkomen. Verdwalen? Die kans is niet zo heel groot. Ken de omgeving ondertussen wel een beetje. Alhoewel er op zo’n zwerftochtje en door de bosomvorming toch altijd weer wat paadjes zijn die ik nog niet eerder liep.
Heb er eigenlijk wel weer zin om weer eens wat langer op pad te zijn.

 

 

 

Advertentie
reacties
  1. Kitty schreef:

    Ik ga mijn best doen… voorbereiding is goed geweest, er is hard gewerkt! Ik hoop dat dit voldoende is om de door mij gedroomde tijd te realiseren!
    Maar zoals ik al vaker heb geconstateerd de weg ernaartoe is vaak het mooist!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.