Klok verzetten!

Geplaatst: 26/10/2014 in persoonlijk
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Het is toch zo gemakkelijk g

Dat maakt mijn dag een uur langer

Dat maakt mijn dag een uur langer

ezegd: “op zondagnacht 26 oktober 2014 zetten we de klok terug van 3 naar 2 uur” Maar daarmee is een interne klok nog niet teruggezet. In ieder geval mijn interne klok niet. Ik ben op mijn gewone tijd weer wakker. Gewoon om 6 uur. Maar die klok is een uur teruggegaan dus ben ik om 5 uur klaarwakker en doe geen oog meer dicht.
Dan heb ik de keuze om twee dingen te doen. Op bed blijven en te blijven woelen.Ik kan ook opstaan en een bakkie doen een boterhammetje eten en wat rommelen op de PC. Ik kies voor het laatste.

Voordat ik weer redelijk omgeschakeld ben dan  zijn we minstens een week verder. Van mij mag het gerust altijd zomertijd blijven.

Kapstok of waslijn?

Kapstok of waslijn?

Je ziet langzaamaan de wereld tot leven komen. Je ziet ook de nervositeit van een aantal lopers toenemen want ook hun evenement staat vandaag op het programma. Als ze maar eenmaal gestart zijn dan valt er wel wat van hun af.

Voor mij duurt het duurt dan wel een hele tijd voor ik naar het bos kan om een training te verzorgen. Dat de omstandigheden goed waren bleek wel uit de grootte van de groep. Ik maakte er geen al te zware training van. Na het inlopen wel flink wat loopscholingsoefeningen gedaan. Door de bank genomen komt er dat  in het bos niet zo van. Vandaag dus wel.

De kern van de training werd gelopen op een rondje waar vroeger onze jeugdleiding een cross organiseerde. Dat was altijd de laatste zondag van het winterseizoen voor de jeugd. Het rondje was precies 1 km lang en werd door veel van onze lopers destijds gebruikt om collega’s naar een mooie tijd te loodsen op een 10 km. Na afloop was er altijd een kop erwtensoep van de benaming van destijds: “de snertcross” Dat rondje liepen wij vandaag een half uur lang waarvan één zijde op een stevig tempo gelopen moest worden en de rest in een wat rustiger tempo.

Ook vandaag hingen de jasjes in de bomen.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.