Bordje bijna leeg!!

Geplaatst: 06/11/2014 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

Karakteristiek plaatje.

Karakteristiek plaatje.

Nog met een grote glimlach zit ik hier. Ik zit te denken aan gisterenavond de baantraining. Bijna iedereen van onze club die op de Berenloop van start ging kwam van de woensdagavond groep. Zoals gebruikelijk memoreer ik op deze avond altijd aan de weekend wedstrijden. Wie er een wedstrijd liep en soms ook wat het resultaat was. Met trots worden de felicitaties altijd in ontvangst genomen. Meestal in de vorm van een dik applaus. Maar gisteren was het uniek nog nooit liepen er zoveel van de woensdaggroep op dezelfde plaats een marathon. En zeker niet zoveel debutantes.
Rood toch al de kleur van De Keien kleurt nu nog eens extra rood door de finisher-shirt van de Berenloop. Eerlijk is eerlijk ik was er erg trots op. Veel stond er voor hun niet op het programma. Inlopen, oefeningen en uitlopen.

Mijn trainingshervatting begon vanmorgen. Het was net licht. Nou ja..licht. Vertrekken voor een rustig duurloopje van een uur. Het was best fris. De temperatuur aardig teruggelopen vannacht. Mutsje op en dunne handschoenen aan. Niks geen overbodige luxe dacht ik toen ik onderweg was.
Bij het inlopen gisterenavond merkte het eigenlijk al wel. Weinig geleden van afgelopen zondag zo lijkt het tenminste. Het liep best goed. Op de terugweg kom ik nog een oud brandweercollega tegen. Hij was beroepsmatig bij defensie maar hebben erg veel samengewerkt. Zeker met het voorbereiden van rampenoefeningen. Na ruim 11.5 km in 1:10′ was ik weer thuis.

Met het lopen van de Berenloop staat er nog, behalve onze eigen crossjes nog één wat langere loop op mijn agenda voor dit jaar en dat is de 30 km in Geldrop. ‘T  is voor Niks. En dan is mijn bordje qua langere wedstrijden voor dit helemaal leeg.
Ik teken er voor om het volgende jaar nog eens zo’n loopjaar er van te kunnen maken. Wat ik ondertussen wel weet is dat ik als ik graag ergens loop dat ik het niet moet uitstellen maar gewoon moet doen wat er voor mijn voeten komt. In elk geval heb ik me weer ingeschreven voor de Sallandtrail 50 km.

Advertentie
reacties
 1. JustGetFitterNLD schreef:

  Wauw 30/50km dat is een hele uitdaging en daar heb ik respect voor. Succes en ik ga de berenloop eens opzoeken.

 2. Kitty schreef:

  pffft Ultra loper! En er nog maar even een 50 km uitknallen!

 3. djaktief schreef:

  hé…. ????als trouwe volger van je blog had ik je Berenloopverslag gemist. WordPress had het niet in mijn reader gestopt. Het zit er al weer op en je gaat door alsof je even een brood bent wezen halen. Ongelooflijk. Ik hoop je zeker nog eens ergens tegen te komen in je nieuwe loopjaar.
  Petje af voor de prestaties die dit jaar neerzette.

  Groetjes,

  Dorothé

 4. Margriet schreef:

  Nee, zeker ook voor mij, niet uitstellen. Ik kom ook naar Geldrop, maar dan voor de 21km. En bij Bertus ga ik voor de 25.

 5. Esther schreef:

  Wat je nu kunt en wilt doen, zeker niet uitstellen! Ik zie je in Geldrop weer en dan zullen we het eens hebben over die 50 km van Salland 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.