Soms iets extra’s?

Geplaatst: 25/11/2014 in sport
Tags:,

Dinsdagmiddag,

die van ons was gewoon uit een bekertje!

die van ons was gewoon uit een bekertje!

Voor de derde keer op een rij dat we op maandag een kort duurloopje maakten. Iedere week is er op zondag wel iets geweest waardoor  er niet veel langer op de lijst stond dan een uurtje. Maar na gisterenavond is dat wel voor even voorbij. nu komt er iedere week een aantal minuten bij zodat we aan het einde van het jaar weer op 90′ zitten. Vervolgens stomen we door naar uiteindelijk twee uur om weer klaar te zijn om in het voorjaar een halve marathon te lopen.

Als we langer gaan dan is iedereen ook vrij snel weg naar huis om te douchen en te verfrissen anders als je blijft hangen wordt het meteen zo laat. Daarom en om dat het bijna sinterklaasavond is maakte ik gisterenavond een thermoskan chocolademelk warm. Een pak met speculaas erbij en nog lekker wat nakletsen en de avond was compleet.

We maakten en rondje van nagenoeg 10 km. Tijdens ons rondje zagen in de verte net als een paar weken geleden de blauwe flitslampen van brandweerauto’s. mijn ex-collega’s hadden op dit landweggetje een oefening. Een landbouwtrekker had een fietser over het hoofd gezien en zichzelf met fiets en al in de sloot gedrukt dat was het ongeval scenario. Probeer de klus maar te klaren. Zo simpel kan een opdracht zijn.
Wij konden er zonder het team te hinderen gewoon langsaf. Toch goed om te weten dat er nog steeds vrijwilligers om anderen uit hun benarde posities te bevrijden.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.