Atletiekcafé!

Geplaatst: 09/12/2014 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmorgen,

Een mooi affiche lijkt me!

Een mooi affiche lijkt me!

Al sinds een paar jaar is het de gewoonte om aan het einde van een sportjaar bij onze club een atletiekcafé te organiseren. Je hebt dan een beeld wat er in zo’n jaar op atletiekgebied gebeurt is. Als je dan ook nog de juiste ingang weet te vinden om aansprekende atleten binnen te halen en zet daar een goede interviewer op en je krijgt de beste verhalen van de uitgenodigde atleten naar boven.
Ook dit jaar is er weer zo’n happening in onze kantine op 19 december.
Een heel mooi stel zal aanwezig zijn.
Een paar atleten zijn er uitgenodigd omdat deze avond ook nog in het teken  staat van het overlijden van de voormalige bondscoach Has van Cuijk. Jarenlang trainer geweest bij onze club. Met Marcel Versteeg en Susan Kuijken zal er worden teruggeblikt hoe het werken was met deze gemoedelijke Brabander. Die in al zijn gemoedelijkheid donders goed wist welke kant hij met zijn atleten op wilde. Susan is overigens op 19 december op een trainingskamp en het interview met haar zal via een skipe verbinding gaan.
Ook zal Kalid Choukoud aanwezig zijn. Er zal met hem teruggekeken worden naar het afgelopen jaar maar ook zeker naar de nabije toekomst. Over zijn doelen en verwachtingen. Uiteraard proberen we naast mannelijke atleten ook vrouwelijke atleten binnen te hebben in dit geval is Nadine Broersen, de meerkampster, ook present.
Ook onze eigen atleten maken hun opwachting in de persoon van o.a. Robert Bervoets die afgelopen jaar tweede werd bij het Nederlands kampioenschap hoogspringen.

Ik denk dat dit veld garant staat voor een heel bijzondere avond die om 20.30 u. begint. Uiteraard is iedereen van harte welkom. Onze kantine mag te klein zijn.

Is er ook nog gelopen? Want uiteindelijk is dit toch een hardloopblog. Het antwoord is ja. Gisterenavond weer wat langer dan vorige week maandag gewoon omdat ik met deze groep aan het einde van het jaar op 90′ wil zitten. Een mooie  uitgangsbasis om vanaf het nieuwe jaar te werken naar een halve marathon in het voorjaar. Maar nu eerst de feestdagen en de winter maar eens door. Mocht het zo blijven zoals gisterenavond dan wil ik ervoor tekenen. We liepen gisteren het kortst mogelijke rondje “hemelrijk”. Deze ronde is van week tot week met een lusje te verlengen.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.