Het jaar bijna om!

Geplaatst: 16/12/2014 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmiddag,

Een voorjaarsplaatje

Een voorjaarsplaatje

In een jaar hol je van het ene moment naar het andere. Het ene is nog niet voorbij of je moet je blik al weer gericht hebben naar het volgende. Moet er maar niet teveel over nadenken en maar gewoon mee doen in de vaart der volkeren. Op dezelfde snelheid meedoen dat levert het minste botsingen op. Met de stroom mee en al zeker niet ertegenin.
Niet dat me dat zoveel moeite heb maar het gaat wel snel allemaal. Een jaar is niks, in een mum van tijd voorbij. Nog twee weken en dan is de inschrijving van de Kustmarathon ook al weer open en die van de Koning van Spanje. De Sallandtrail van maart zit al al weer vol. Absurd eigenlijk dat zo vroeg je planning al rond moet hebben. Ook geen wonder dat er tegen de startdatum van wedstrijden zoveel mutaties zijn en dat er zoveel startnummers voor evenementen in de aanbieding komen.
Je kunt niet weten of je over drie maanden of over een half jaar wel die halve of die hele marathon kunt lopen?

Een najaarsplaatje

Een najaarsplaatje

En wat wil ik dit jaar nog doen? Waarschijnlijk met de Kerst nog wel iets. Of het wordt Tweede Kerstdag in Vught een keuze tussen een halve marathon of 27 km. of de Derde Kerstdag in Arnhem een halve marathon. En op de laatste dag van het jaar een 10 mijl in Middelrode. Een vaste waarde als jaarafsluiting.
Al bij al kom ik dit jaar wel weer aan mijn 3000 km.
Een grappige bijkomstigheid in het afgelopen jaar was dat ik twee marathons liep die geografisch gezien in Nederland bijna niet verder uiteen kunnen liggen. Dat was de marathon van Zeeuws Vlaanderen en de Berenloop op Terschelling.  Nou ja bijna dan… van Maastricht naar Den Burg op Texel is hemelsbreed 8 km verder.
Eerst de feestdagen maar weer eens zonder kleerscheuren door zien te komen.

Advertentie
reacties
  1. Elsa schreef:

    Haha, dat heb je dus even uitgezocht, dat Maastricht – Den Burg 8 kilometer verder is. (Idee voor 2015?)
    En 3000 kilometer, da’s aardig wat. Ik ga net de 2000 aantikken, voor de eerste keer.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.