Gladjes!

Geplaatst: 30/12/2014 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmorgen,

foto Maarten van den Hurk

foto Maarten van den Hurk

Gisterenavond was ons laatste duurloopje op maandagavond van 2014. Het was de bedoeling om er een loopje van 90′ van te maken. Hoe het zou gaan lopen dat was een beetje afwachten want overdag had het dan wel gedooid maar tegen de avond begon het toch weer wat te vriezen. Best een aantal mensen hadden kennelijk al op voorhand besloten om niet te gaan want de groep was maar amper  de helft van wat we gewend zijn.
Van start en maar eens zien waar het schip dan werkelijk strandt. Zeker in de eerste km’s ging het prima. De weg goed schoon en door het zout gewoon nat. Goed te belopen. Maar naarmate we verder het buitengebied in kwamen werd het lastiger. Zeker in bochten waar de weg wat schuin afliep had het dooiwater uit de berm het meeste strooizout van de weg gespoeld en ging nu aanvriezen. Dat was dus echt spekglad. Dat werd dus met grote voorzichtigheid lopen. Je zou maar onderuitgaan en je botten breken. Dus het werd niet de lange route maar bijtijds afgedraaid en korter bij huis een stuk lopen dat niet glad en goed te belopen was.

In tegenstelling tot derde kerstdag geen natte voeten. Overigens werd ons loopje op die dag opgemerkt door een fotograaf van het Brabants Dagblad en gebruikte er eentje voor het artikel dat hij schreef voor de Bedafcross op 4 januari.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Doen wat kan en geen risico’s nemen Tiny!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.