Silvesterwerk!

Geplaatst: 31/12/2014 in sport
Tags:, , ,

Woensdagmiddag,

Van mij mag het zondag weer zo zijn!

Van mij mag het zondag weer zo zijn!

Komende zondag de tweede cross in een reeks van vier crossjes van ongeveer 10 km elk. Zondag is de Bedafcross aan de beurt. Op de woensdag voorafgaande zijn we doorgaans met een ploegje om de rondjes in orde te maken. Ja….rondjes. Er is een klein rondje voor de jongste pupillen, een wat grotere ronde voor de junioren en de grote ronde voor de wedstrijd en recreantlopers. Meestal zijn de rondjes vrij snel op orde maar vandaag duurde het wat langer. Tijdens de sneeuwbuien en de wind van afgelopen zaterdag waren er veel toppen en dikke takken uit de bomen afgebroken en lagen echt midden op ons parcours. Ook lag er nog veel ijs op de plassen.
Alles bijeen maak je dan ruim 2 km bospad schoon en beloopbaar.
Ik had gehoopt om zo vroeg klaar te zijn zodat ik nog naar Middelrode kon vertrekken voor  de Silvesterloop. Maar voordat ik goed en wel thuis was gingen de lopers daar van start. Voor het eerst in 20 jaar dat ik niet aan de start stond.
Maar goed ons werk diende een goed doel: een veilig te belopen crossparcours. Wat mij betreft mag het zondag weer precies zulke weersomstandigheden zijn zoals afgelopen winter. Het leek toen wel lente!!
Deze keer dus geen Silversterloop maar Silvesterwerk.

Advertentie
reacties
  1. ilona schreef:

    Wat goed van u om het pad vrij te maken ondanks dat u zo uw eigen start misliep, waren er maar meer zoals u onder de renners.
    vriendelijke groet Ilona

  2. Wendelien schreef:

    Het loopt zoals het loopt!
    Fijne jaarwisseling Tiny!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.