Bedafcross!

Geplaatst: 04/01/2015 in sport
Tags:,

Zondagavond,

Een flinke groep in de zandbak (foto Toon)

Een flinke groep in de zandbak (foto Toon)

Mijn Bedafcross begint vanmorgen al voor me als het nog donker is. Da’s wel heel erg vroeg zul je jezelf wel afvragen. Nee… het lopen begint dan nog niet maar er zal nog het een en ander opgebouwd moeten worden. Dus nog donker als ik naar de club fiets. Het eerste bochtje…oei…daar ging ik bijna. Verdorie het is op sommige plekken gewoon spekglad. Dan maar even wat voorzichtiger alhoewel ik niet zo heel bang ben om met gladheid te fietsen. Heelhuids over gekomen.
Tegen de tijd dat we met 2 aanhangers in het bos zijn is het redelijk licht geworden.
Het eerste is de tent aan de beurt waar de dames voor het inschrijven komen te zitten. Vervolgens zal er elektra moeten zijn. Gelukkig zijn we een goed aggregaat rijk. Afdeling ict kan vooruit.
bedafcross1Vervolgens zal er ook nog wat geluid moeten zijn voor de speaker.
Een laatste controle van de wedstrijdleider en met nog bijna een halfuur te gaan is alles kant en klaar. De jeugdgroepen bijten het spits af daarna de wedstrijd en recreantgroepen.
Ook mijn wedstrijd kan beginnen. Eens zien wat er nog aan energie over is. Als ik in de richting van de start loop staat er echt een grote groep in een zonovergoten zandbak.
Het startschot en mijn 6 rondjes gaan in. Zoals gewoonlijk rustig van start en proberen wat oplopend in tempo te lopen. Best een lekker gevoel om ieder rondje een paar lopers voorbij te gaan.
Uiteindelijk gefinisd in 46’48”. Bijna 12 km/u. Ik ben tevreden.
Om iets over enen ben ik thuis en alles ligt weer in de opslag. Klaar voor de volgende cross. De Heuvelrugcross op 1 februari.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Mooie prestaties Tiny zowel het regelen als het lopen.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.