Tegenstrijdige belangen?

Geplaatst: 27/01/2015 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmiddag,

Asfalt en donker!

Asfalt en donker!

Ons duurloopje van gisterenavond is een duurloopje van onderweg zijn naar! Voor de een een marathon voor de ander een halve marathon in het voorjaar maar niemand is er eigenlijk bij die zonder een doel meeloopt. Dat de belangen wat uiteenlopen het zij zo. Daarom kies ik meestal een route waarbij er een verkorting kan inzitten. Kijk als je aan het terugkomen bent van een blessure is het gewoon duidelijk dat je nog niet toe bent aan de volle 105′ die gisterenavond op de lijst stond. Je kunt wel gewoon mee verzamelen en zeker het eerste stuk mee op pad.
Vervolgens zijn er diverse mogelijkheden. Maar welke mogelijkheid je ook kiest je komt nooit alleen te lopen. Tenminste met twee man moet je zijn.
Soms ook als ook de routeverkorting te lang blijkt te zijn loop je  bv. een kwartiertje mee en met een paar mensen loop je ook dat kwartiertje weer terug. Verlies je ook nooit langdurig het contact met de groep.
Zo waren er gisterenavond wel 3 groepjes.
De groep die voor de volledige afstand ging was een man of 16 groot. Alle sneeuw was weg en er was geen gevaar voor gladde stukken. Temperaturen die aardig boven nul waren er sneuvelden tenminste jasjes die om het middel geknoopt werden.
Uiteindelijk waren we 1.5 te vroeg terug. Die kregen ze van mij cadeau.

Overigens na dit berichtje zou de teller van het aantal views vandaag of morgen wel eens over de 100.000 kunnen gaan sinds ik in 2011 overgestapt ben naar wordpress.  De bezoekers van 2004 tot aan 2011 toen ik mijn blog had bij weblog.nl die ben ik gewoon kwijt. Wat ellende was de migratie destijds. Ook mijn verhaaltjes van 2004 tot oktober 2007 gewoon kwijt. Jammer maar ook niet meer dan dat.

 

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Tiny je hebt nu toch wel een kopie van je blog gemaakt. Dat gaat makkelijk op het WordPress dashboard optie configuratie optie extra en dan exporteren. Dat kan je nooit meer gebeuren dan. Ik maak maandelijks een update.

  Leuk die 100.000 een fascinerend getal!

  Groetjes,

  Dorothé

  • Tiny Raijmakers schreef:

   Hoi Dorothé,

   Deze raak ik niet meer kwijt maar als je bij weblog destijds een gratis account had was de exportfunctie uitgeschakeld. Tijdens de migratie was er een ogenblik dat die functie vrij was en kon ik de blogjes van 2007-2011 veilig stellen van 2004 tot 2007 zaten er niet bij en is ook nooit meer goed gekomen.

   Gr. Tiny

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.