Bijna zover!

Geplaatst: 12/02/2015 in sport
Tags:,

Donderdagmiddag,

Lekker terrein!

Lekker terrein!

Wat was het fris vanochtend bij de start van onze duurloop. Om 8.00 u. vertrokken Maria en ik om over een uurtje nog twee lopers op te pikken die graag meegaan maar liever wat minder lang dan wij. Want het is bijna weer zover dat mijn 50 km in het Salland op het programma staat. Ook voor Maria zit er een voorjaarsmarathon aan te komen. Dus we gaan voor 3 uur. Normaal gesproken zou dat ongeveer een 30 km zijn maar gezien het rondje dat we doen zit er dat niet in of je zou er een wedstrijd van moeten maken.

Precies om 9.00 u. op de afgesproken plek en dan met 4 man verder. Net even onderweg een schreeuw van een loopster…hoi..Els die bovenlangs de heuvelrug loopt. Bijna iedere donderdag komen we haar tegen. Vaak al gevraagd om bij onze club te komen lopen maar ze woont daar. Ze stapt haar huis uit en staat minden in het prachtigste loopgebied. Geef haar eens ongelijk om gewoon zelfstandig haar trainingen te doen.
Dan weer een eind verder in de verte een oranje trainingsjack.Ik zie onmiddellijk wie het is. Onmiskenbaar de loopstijl van Harrie. Begin oktober brak hij zijn enkel en is nu weer aan de gang met lopen. Het is weer bijna zover dat hij met ons een uurtje mee kan. Het deed mij deugd dat hij dit nu al weer kan. Hij vertelde me onlangs: ” ik geef mezelf een half jaar om weer op een redelijk niveau terug te komen” Ik verwacht zeker dat hij dat gaat redden. Even zijn duurvermogen op peil brengen dan kan hij weer mee. Inmiddels wel bijna 71 hè!!
Na 90’verder zetten onze twee opstappers weer af bij de parkeerplaats en wij mogen nog even 5 km door om thuis te komen.
Toen we vanochtend onze straat uitliepen sloeg de kerktoren zijn 8 slagen en nu bij het de straat inlopen ging die voor 11 slagen. Precies op de geplande tijd terug.

Ook bijna zover dat het carnaval in het zuiden weer losbarst. Van mij mag het als ze maar niet verwachten dat ik nog mee ga doen. Een gepasseerd station!

En als laatste dat ook weer bijna zover is? Sjan en ik kregen de afgelopen week het  bijzondere bericht dat we voor de tweede keer opa en oma gaan worden. Daar word je ook weer erg blij van.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Goede berichten allemaal over herstel van Harry en weer opa en oma en je trainingsstatus!

  2. Esther schreef:

    Nog maar 30 dagen voor Salland!!! 🙂

  3. daniellesienema schreef:

    Wauw, Harrie klinkt als een topper!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.