Het was me het weekje wel!

Geplaatst: 26/02/2015 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

hier is het altijd mooi. Lente, zomer, herfst, winter

hier is het altijd mooi. Lente, zomer, herfst, winter

Met nog ruim twee weken te gaan voor de Sallandtrail moeten er nog wat meters gemaakt worden. Begon het vorige week met een 30-er stond die voor afgelopen zondag ook weer op de lijst en via afgelopen maandag met 20 km was ik vanmorgen weer aan de beurt voor een 30 km. Met mijn gewoon te begeleiden baantrainingen een week van 120 km. Dat is best lang geleden dat ik tot dit aan km’s kwam.
En net als dinsdag is er morgen weer een “lopeloze dag”. Maar morgen in tegenstelling tot dinsdag is de kans een stuk geringer dat het ook een “hopeloze dag” wordt. Gelukkig was het dinsdag rond 23.00 u. duidelijk dat het tot een lopeloze dag bleef. Gelukkig maar!!

Dan ons loopje vanmorgen. Grote delen die we zondag liepen daar waren we vandaag weer. Zij het dat de route over Bedaf iets naar opzij uitweek daar waar het zand net zo los is maar de hoogteverschillen groter. Ook kwamen we langs de plek waar we afgelopen zondag de illegale vuilstort tegen kwamen. Het is inmiddels allemaal opgeruimd. Dus melden dat helpt!!En wat zondag nog wel kon maar vandaag helemaal niet dat was lopen over het heuvelruggetje net na de vijver waar je bij de ezeltjes uitkwam daar hebben ze nu allemaal oude bomen overheen laten vallen je kunt er gewoon niet meer door. Ontmoedigingsbeleid? Het lijkt erop!

Behalve dat ons groepje kleiner was dan dat van zondag fietste er ook geen fotograaf mee. Als je nu in de linkerzijkolom op de foto van de trainingsloop klikt dan kom je op het album terecht van de foto’s die Thierry van ons loopje maakte.

Met nagenoeg 28 km op de teller was ik weer thuis. Ruim 3 uur onderweg geweest. Nee….niet helemaal de benen van afgelopen zondag.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Mooi dat wij dat heuvelruggetje nog in de benen hebben 😉 Verder veel respect voor je 120 km deze week en bedankt voor de link naar de foto’s. Een leuke herinnering zo. ik weet niet of ik het de volgende keer weer/nog haal want de rest is toch een stuk vlotter op dit parcours, maar ik vond het prachtig.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.