Winter voorbij?

Geplaatst: 08/03/2015 in sport
Tags:,

Zondagavond,

Korte broeken weer. (foto Toontje)

Korte broeken weer. (foto Toontje)

Onze laatste cross van dit winterseizoen begon vanmorgen al behoorlijk vroeg. Als de cross in het bos is dan kun je op zaterdag laat in de middag nagenoeg het hele parcours al afzetten en het start/finish gebied in orde maken. Bij de stadioncross kun je dat niet want waarschijnlijk zou er geen paaltje meer op zijn plaats staan als ze er überhaupt nog zouden zijn. De stadioncross, de naam zegt het al, wordt gelopen in het park meteen voor onze voordeur. Een prima plek om juist daar te lopen. De dames van de inschrijving zitten tijdens hun werk ook eens warm. Dat is in een tentje wel eens anders. Ojaa..onze kantine vaart er ook nog wel bij gewoon omdat na de loop de prijsuitreiking is van de diverse klassementen.

Maar goed mijn cross begon dus om 7.30 u. Nog aardig fris met een wit bevroren grasveld. Met een team van 8 mensen, we beginnen het te leren, waren we om 9.00 u. kant en klaar en zou de wedstrijd kunnen beginnen. Tijd voor koffie want de eerste start voor de jeugdgroepen is pas om 10.00 u.

Niet veel mee geleden. (foto Toontje)

Niet veel mee geleden. (foto Toontje)

Tegen de tijd dat wij van start mogen is er van de kou niks meer te merken. Korte broekenweer. Een dun shirt met lange mouwen dat dan weer wel want ik ga er altijd vanuit dat je van een shirt met lange mouwen ook een shirt met korte mouwen kunt maken andersom is een stuk lastiger.

Precies op tijd met ruim 150 lopers van start. Na een erg rustige start loop ik mijn 7 rondjes steeds iets sneller en finish ik in iets meer dan 52′. Het liep zo lekker! Niet alleen door het weer maar wss ook door mijn meters die gemaakt voor de Sallandtrail.

Om iets over 13.00 u. weer thuis en je kunt op de club niet meer zien dat er een wedstrijdje was. Alles schoon en opgeruimd.
Volgend jaar weer zo’n circuit? Van mij mag het!

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.