Baan belijning!

Geplaatst: 26/03/2015 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Mooi strakke lijntjes

Mooi strakke lijntjes

Als je er niet helemaal thuis in bent dan snap je van al die lijntjes die op een atletiekbaan staan helemaal niks. Gelukkig weten de meesten wel dat de baan 400 m lang is tenminste als je praat over baan één.
Als we met de recreanten het schema lopen en er moet op een andere plaats gestart worden dan op de start/finish en het  200 m punt dan worden er kegeltjes gezet waar dan wel gestart dan wel gestopt moet worden. Eigenlijk zou het net zo handig zijn als de baangebruikers wel de betekenis van de lijntjes kenden.
Nou is het bij onze club gebruikelijk dat je minimaal 5 uur per jaar vrijwilligerswerk doet.
Onlangs opperde ik een groep eens om binnen de club een jurycursus te volgen. Meestal duurt zo’n cursus een paar avonden en kan bijna altijd intern gevolgd worden. Je hebt dan voor het jaar waarin je de cursus doet je vrijwilligerswerk dan al klaar. Doe je het jaar daarop als jurylid mee bij bv een jeugdwedstrijd ben je voor dat jaar ook weer onder de pannen. Komt nog bij dat je bij een wedstrijd meestal een genoeglijke dag beleefd.
In het komende voorjaar is onze baan weer aan de beurt om de belijning weer eens te verversen. Best een nauwkeurige klus. Het is tenminste best belangrijk om de belijning er mooi strak te laten uitzien. Een maandmorgenlijntje da’s niet de bedoeling.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.