Druk weekje in’t vooruitzicht!

Geplaatst: 26/04/2015 in sport
Tags:, ,

Zondagavond,

ReinigenIk verwacht de komende week nog wat uurtjes aanwezig te zijn bij onze club. Komende zondag als ik de Koning van Spanje loop dan is er op de baan een competitiewedstrijd van 12 mannen en vrouwenploegen. Dat betekent dat de baan uit zijn winterslaap gehaald moet worden.
En dat lukt ook allemaal wel. Maar er zal nog wel wat werk verzet moeten worden want je wilt niet alleen de wedstrijdmaterialen allemaal op orde hebben maar het moet er ook een beetje netjes en schoon bijliggen. Tja…en dat schoon daar zit ‘m nou de komende week wat meer werk.
Normaliter wordt onze baan, licht-en donkerblauw van kleur, ieder najaar grondig gereinigd door een specialistisch bedrijf. Ook is iedere 5 jaar de belijning aan de beurt. Nou hebben we de schrobbeurt van het najaar doorgeschoven naar het voorjaar om de belijning op een mooi schone baan te kunnen aanbrengen.
Nu zijn we enigszins afhankelijk van de planning van het bedrijf en dat gaat dan woensdag gebeuren. Voor het schrobben en reinigen is voor ons op zich niet zo veel werk maar wel moet de hele baanrand verwijderd worden maar ook weer terug gelegd worden.
Op vrijdag moeten de sectorlinten van het speer- en discuswerpen aangebracht worden. Gelukkig hoeven we die niet meer uit te meten. Uiteraard ook de sectoren voor het kogelstoten.
De verspringbakken afvullen met zand en alle wedstrijdmaterialen per onderdeel verzamelen en per groep klaarzetten. Gelukkig hoef ik dat allemaal niet alleen maar is er goed team van vrijwilligers beschikbaar.
Ook mijn trainingsuren en de wedstrijdvoorbereiding gaan gewoon door.

Als AOW-er me vervelen? Dat zit er niet in.

Advertentie
reacties
  1. […] maar daar wordt ook het water van de baan afgevoerd en alhoewel de baan een aantal weken geleden is geschrobd is er weer zoveel vuil opgekomen dat blazen met een bladblazer onvoldoende is. Ik zeg een rondje […]

  2. […] Druk weekje in’t vooruitzicht! […]

  3. djaktief schreef:

    Jij bent geen geranium-type Tiny

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.