Wedstrijdvoorbereiding?

Geplaatst: 02/05/2015 in sport
Tags:, ,

Zaterdagavond,

Een plaatje van 2014.

Een plaatje van 2014.

Oja…de km’s zijn dan wel gemaakt om morgen van start te gaan voor de Koning van Spanje maar ik denk dat voorbereiden op een wedstrijd iets meer is dan alleen het maken van voldoende meters. Je hoofd moet ook in de juiste richting staan. En dat is wat er deze keer nagenoeg ontbreekt. Ik schreef het afgelopen zondag al dat het een druk weekje zou gaan worden. In sommige gevallen wordt dan de soep wat minder heet gegeten dan dat ie wordt opgediend. Deze vlieger ging nu niet op. Natuurlijk zou je ook kunnen zeggen dan heb je ook geen mogelijkheid om je over van alles en nog wat, aangaande je wedstrijd, druk te maken.
En nou is het helemaal niet zo dat ik een hekel aan werken heb en zeker als het voor mij clubje is dan maakt me dat allemaal niks uit. Het kost alleen wat energie die ik morgen wel eens nodig zou kunnen hebben. Geen twintig meer!
Maar ik heb toch liever dat er wat wedstrijdspanning wordt opgebouwd. Och ja… misschien lukt me dat vanavond nog wel of anders morgenvroeg nog als ik op weg ben naar Gulpen.
Zin in een wedstrijd is weer een heel ander verhaal. Natuurlijk ben ik weer ontzettend blij dat ik sowieso in staat ben om hier voor de derde keer van start te gaan. En zeker ook blij morgen weer een stel bekenden te treffen. Wat te kletsen, te starten en maar zien waar het schip strandt.
Starten met in mijn hoofd de gedachte aan de uitspraak van mijn jongste zoon van een zestal weken geleden aan de vooravond van de Sallandtrail. “Och pa je loopt wat, je drinkt en je eet wat en dan kom je vanzelf bij de finish”.

Morgenmiddag tegen drie uur weet ik het hoe het me verging!

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Ik duim dat het goed komt Tiny. Geniet van de meters die je maakt en de rest doet er niet toe.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.