Nog niet klaar!

Geplaatst: 14/06/2015 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Nu het startvak in!

Nu het startvak in!

Schreef ik in mijn vorige post dat er best veel werk te doen is om een wedstrijdje te organiseren. Gelukkig liep de avond als een trein. Weinig anders dan positieve reacties gekregen. De lopers drinken na afloop nog wat en kletsen nog wat na maar er is best nog een hoop werk te doen voordat je kunt zeggen nou is het klaar.
Alle materialen die op het rondje gebruikt zijn moeten weer terug. Alle hekken moeten weer op de bokken. De tijdwaarneming moet ontmanteld worden. Een paar tenten moeten afgebroken worden. Maar na in iets meer dan een uur reed ik de aanhanger in de garage bij de club. Morgen wel definitief opruimen.
Ik ben op donderdagmorgen maar niet gaan lopen anders was ik ongetwijfeld een stuk donderdag te kort gekomen. Nu moeten we nog een paar tijdwaarnemingschips zien te achterhalen. Dan blijken wandelaars geen hardlopers te zijn. Ze deden hun chip niet aan hun schoen maar bv aan hun broekriem. Een aantal zijn we nog kwijt. Kost het goede doel toch het aantal chips dat we missen keer 7,50 €. Da’s toch zonde.
Leermomentje voor de volgende keer. Wat voor lopers logisch lijkt hoeft voor een nietloper niet zo te zijn.

Volgend jaar zien we wel weer. Ik durf er iets om te verwedden dat we ook volgende keer weer verbeterpunten hebben en dat het werk niet veel minder wordt.

En mocht je ooit denken wat een klager is dat. Maar dat is absoluut niet zo want ik heb er bijzonder van genoten om, samen met het team, 600 lopers een plezier gedaan te hebben. Kijk en dat telt!!

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Herkenbaar dat je soms een stuk dag tekort komt. Ik heb er hier ook last van en dan zet ik me nog niet eens in voor het goede doel.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.