Duidelijk minder stoffig!

Geplaatst: 23/06/2015 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmiddag,

Zonnetje komt er nog mooi doorheen! (foto weer.nl)

Zonnetje komt er nog mooi doorheen! (foto weer.nl)

Vorige week liepen we op maandagavond een rondje. Als je dan op een smal paadje achter elkaar liep dan proefde je gewoon stof. Het werd echt tijd voor een verfrissend buitje. Gisterenavond werden we op onze wenken bediend. Het was niet eens een verfrissende buitje zeg maar gerust dat het stevig regende. mijn route maar enigszins aanpassen want het lag in de bedoeling om een zwerfrondje over het begrazingsgebied te doen. Maar nu toch maar de beschutting van het bos opgezocht. Je hebt dan in elk geval aardig wat minder last van de nattigheid. Van boven wel te verstaan. De paadjes is weer een heel ander verhaal. Kuilen en gaten zijn plassen en plasjes. Om droge voeten te houden moet je al aardige capriolen uithalen en uiteindelijk is het toch vergeefs. Eenmaal natte voeten is het ook niet erg meer.
De vaste kern van de groep op maandag die weten doorgaans wel ongeveer waar we verzeild zijn geraakt maar gisteren waren er toch een aantal bij die zeiden van: “waar we nu zitten dat zou ik niet weten”. En ik doe maar net of ik het wel weet;-)

Gaandeweg merkte je dat het regenen minder werd. Heerlijk weertje was het om te lopen. Door het gezwerf moet ik toch wel de tijd een beetje in de gaten houden. Meestal loop ik dan naar een punt waarvan ik weet welke tijd dat het gaat kosten om weer bij ons startpunt te staan. Vanaf zo’n punt kan ik altijd nog wel iets binnendoor of een lusje er aan maken als dat nodig zijn.
Vandaag niks binnendoor geen lusje extra precies op tijd terug als de 95′ om zijn. Hoe mijn medelopers het hebben ervaren weet ik niet maar ik heb er van genoten.

Als ik naar huis rijd dan breekt er een zonnetje door de bewolking. Een warme douche en en de koffie dik verdient.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.