Duurloop op 30 juli?

Geplaatst: 05/07/2015 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Hier komen we dan ook langs!

Hier komen we dan ook langs!

Eigenlijk midden in de vakantieperiode moet de trainingsintensiteit al weer wat worden opgevoerd zeker als er een najaarsmarathon op je programma staat. En het maakt ook nog wel een maand of nog meer verschil of dat je Berlijn of New York wilt gaan doen.
Nou is het de bedoeling van Esther om in de voorbereiding op Berlijn een 30 km te lopen op harde ondergrond. Eigenlijk geheel tegen haar eigen voorkeur in. Nou heb ik hier een route van die afstand geheel(bijna) over fietspaden waar ook nog op veel plaatsen naast gelopen kan worden zodat je ook nog op zachte ondergrond kunt lopen. Toen ik dit haar zo voorstelde had ze er wel oren naar en in principe hebben we de afspraak staan op donderdagmorgen 30 juli.
Over de vertrektijd daar hebben we het nog niet over gehad. Dat zal ook nog wel wat met de weersomstandigheden van doen hebben. Is het zo warm als de afgelopen dagen dan zal de wekker er wel aan te pas komen om op tijd weg te zijn.

Mocht je nou denken daar zou ik ook wel zin in hebben dan laat je dat gewoon even weten dan maken we wel een afspraak over het hoe en het wat. Je zorgen maken over het tempo? Niet doen want we gaan gewoon op het gemakje.

Zorgen maken over het tempo deed de groep vanmorgen in het bos ook niet en volgens mij hebben ze nog nooit op een hoger tempo gelopen dan juist vanochtend in de afsluitende oefening. Een 4-trapsraket. Het tempo duurde 1′ en na iedere 15″kwam er een schepje bovenop. Het volgende stuk van 45″ en ook iedere 15″een tandje er bij. Zo ook bij 30″ en het allerlaatste stukje van 15″daar kwam de competitiedrift bij velen weer eens naar boven. Zo van: “jij mij voorbij lopen? ik dacht het niet”

Zo schijnt dat te werken;-)

Advertentie
reacties
  1. Elsa schreef:

    Haha, zo werkt dat inderdaad! Heel herkenbaar.

  2. Esther schreef:

    Nu al zin in dat rondje, benieuwd of die 30-er dan alweer in de pootjes zit 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.