Nie voor niks!

Geplaatst: 09/07/2015 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

Voor de zoveelste keer!! Getver!!

Voor de zoveelste keer!! Getver!!

Iets na 8 uur de deur uit voor een loopje van een 20 km. Vanwege de temperatuur hoeft het vandaag niet zo vroeg. Het scheelt bijna 20 graden met vorige week. Toch loopt het vanaf de eerste meters al niet zo geweldig. Ik denk overigens de oorzaak wel te weten. Afgelopen zondag voor dat de training begon liep ik al een rondje en ben toen gestruikeld over een wortel. Tja..voeten onvoldoende opgetild of niet alert genoeg gelopen. Kortom ik lag er. Op het eerste gevoel alleen een klein schaafwondje aan mijn rechterknie. Niet de moeite waard om daarover te piepen. Dat doen ze in de tour ook niet.
Maar ja… in de loop van de week voelde ik mijn ribben waarschijnlijk ben ik met mijn ribbenkast op mijn elleboog gevallen. Licht gekneusd wellicht. Gelukkig hoest ik niet al teveel maar niezen wel wat vaker. Dat gaat minder.
Met een gewoon ademhalingsvolume valt het allemaal wel mee maar moet er wat dieper ingeademd worden dan is het redelijk gevoelig. Het liep dus wat minder soepel maar wel te doen.
Na ruim een uur onderweg te zijn komen we andermaal een afvaldumping tegen. In eerste instantie dacht ik aan een dumping van chemisch afval. Het bleek een drietal vaten te zijn die ze als vuurkorf hebben gebruikt en om de restanten uit te maken zijn ze in een mooie poel gedumpt.
Toch maar weer een melding van maken. Je wordt hier zo langzamerhand helemaal mismoedig van. Wie doet dat nou?

En met mijn ribben komt het wel weer goed.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Beterschap Tiny

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.