Parcourscontrole!

Geplaatst: 26/07/2015 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Vanmorgen geen gezien die in de weg lagen

Vanmorgen geen gezien die in de weg lagen

Liep ik donderdag een route te controleren mocht ik dat vanmorgen weer. Deze keer om een andere reden. Na de storm van gisteren en de daarbij behorende beelden was bij mij het vermoeden ontstaan dat er misschien wel wat bomen zouden om liggen of op z’n minst afgewaaide takken.
Tijdens de bosomvorming zijn er een hoop bomen gerooid of gewoon omgeduwd en nu komen andere bomen wat meer op de wind te staan. Eerst altijd in de luwte gestaan van anderen en nu op eigen benen. Volop in het blad, regen er op dus hartstikke topzwaar. Je verwacht dan dat ze snel gaan vallen.
Daarom was ik al iets meer dan een uur voordat de training begon in het bos. Het viel me echt alleszins mee. Omgewaaide bomen heb ik niet gezien. Alleen wat afgewaaide takken. Het heeft hier in her zuid-oosten dus kennelijk veel minder hard gewaaid van elders.
Nu was het nog zaak om een route te kiezen waar we niet ondersteboven worden gefietst door MTB-ers. Als zij op het voor hun speciaal aangelegde pad blijven dan is het niet zo moeilijk maar als ze daar van afwijken dan is het lastiger.
Uiteindelijk hebben we gewoon lekker kunnen trainen volgens het plan dat ik vanmorgen in mijn hoofd had.
Een vierkantje of een rechthoek dat maakte me niet zoveel uit. Graag met een lengte van 750- 1000 m. Het werd een vierkant van 900 m. Precies wat ik zocht. Dit vierkant moest op tempo gelopen worden en dan kreeg je één zijde de kans om te rusten voordat je de volgende ronde op tempo mocht. Vandaag voor 35′
Zelf houd ik me ook aan de opdracht maar loop dan zo’n rondje tegengesteld dan kom ik iedereen op elke ronde een keer tegen en kan ik redelijk in de gaten houden hoe er de vlag bij iedereen een beetje bijhangt.
Best tevreden over hoe mijn zondag begon.

Advertentie
reacties
  1. JUSTRUNNL schreef:

    Best windje! Hier lag ook van alles om 🙀.. Ik was gister in België dus weinig gezien van het slechte weer.

  2. Jeroen schreef:

    ik ook 🙂 (tevreden dan)

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.