Op tijd beginnen!

Geplaatst: 06/08/2015 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Nu was de poel bijna droog!

Nu was de poel bijna droog!

Een mailtje na de training van  woensdagavond: “hoe laat wil je morgenvroeg vertrekken ik wil gaan voor twee en een half uur”. Natuurlijk kan ik onmiddellijk zeggen om 6 uur maar ik denk niet dat me dat in dank wordt afgenomen. Laten we de kerk maar enigszins in de midden houden en ik antwoord Maria, want die is het die mij de vraag stelde, dat half acht een prima tijd is. Vanochtend dus om iets voor half acht de deur uit omdat onze ontmoetingsplek iets meer dan 5′ lopen van mijn huis is. Ik weet ook dat ik vandaag met een jarige op stap mag.
Heel wat bij te kletsen vanmorgen gewoon omdat het best een aantal weken is geleden dat we samen liepen.
Omstandigheden ook prima om te lopen. Nog niet te warm. Je merkt wel als je pal in de zon loopt dat het daar al wel warmer gaat worden. Het parool vanmorgen is dan ook blijf in de schaduw. Daarmee is onze route eigenlijk ook al meteen bepaald. In het bos zien te blijven en zeker het begrazingsgebied niet in.

We zwerven wat rond op Bedaf. Weliswaar in de schaduw maar ook mul zand en heuveltjes. Uiteindelijk maakt het niet eens zoveel uit of je door de hond of door de kat gebeten wordt. Toch merk je gaandeweg dat de temperatuur aardig oploopt ook al blijf je in de schaduw. De laatste 5 km naar huis, op het stuk waar we afgelopen donderdag zo verschrikkelijk nat werden, was het nu echt heet aan het worden.
Toch een geluk dat we zo vroeg begonnen. Ook deze 25 km nemen ze me niet meer af.

Hoe heet het was vandaag merkte ik vanmiddag toen ik een bakje bramen ging plukken. Toch mooi vier potjes bramenjam in de koelkast.

Advertentie
reacties
  1. Jeroen schreef:

    bram en jam in de koelkast? dat zal Ruud leuk vinden!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.