Ze hebben ‘m al!!

Geplaatst: 03/09/2015 in sport
Tags:,

Donderdagavond,

Het zonnetje was er ook bij!!

Het zonnetje was er ook bij!!

De meeste hardlopers die een najaarsevenement op hun programma hebben staan zijn nu in de weken waarin de meters gemaakt moeten worden zeker als er een marathon op het programma staat. Je kunt een beetje mazzel hebben maar ook pech met het weer. In deze periode kun je verschrikkelijk nat worden van de regen maar het kan ook verschrikkelijk heet of drukkend warm zijn.
Geloof me ik word persoonlijk liever zeiknat dan dat het zo bloedheet is.
Voor mijn lange duurlopen is de donderdag gereserveerd dus vanmorgen om 8 uur vertrokken voor loopje van minstens 25 km en of dat nou in 2,5 uur gaat of in 3 uur dat maakt me ook niet eens zoveel uit.
Het is toch niet het tempo die de zwaarte van een duurloop maakt. Maar ook factoren als hoe is de ondergrond of loopt het ook nog naar boven en naar beneden. Het maakt me allemaal niet eens zoveel uit.
Getalsmatig zijn we op een gegeven ogenblik met 4 lopers/loopsters. Vanmorgen bleven we een beetje rondslingeren op Bedaf. Smalle paadjes, mul zand, heel erg mul zand en ook nog wat omhoog en omlaag.
De laatste km’s op weg naar huis was ik weer alleen en kwam een oudere mevrouw tegen op de fiets en wat ik alleen in de beginjaren van mijn loopleven hoorde dat hoorde ik vanmorgen dus nog eens. Ze keek me eens aan en riep heel hartgrondig: “ze hebben ‘m al” Meestal mijn antwoord wel klaar maar hier moest ik het echt schuldig blijven.

Dit had ik absoluut niet verwacht!!

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.