Da’s nou leuk!

Geplaatst: 05/11/2015 in sport
Tags:, , ,

Donderdagavond,

Erg bijzonder!

Erg bijzonder!

Woensdagmiddag en de bel gaat. In het videoscherm zie ik iemand staan die ik niet ken. Hij zegt: “Ik ben de bloemenman en ik heb bloemen voor je bij”. Ik laat hem binnen en hij overhandigd me een prachtige bos bloemen. Nog steeds geen idee van wie en waarvoor dan wel. Ik ben niet jarig. Geen jubileum.  Ook niks speciaals gedaan. Althans ik herinner het me niet.
Als ik binnen ben en op het kaartje kijk dan pas is het me duidelijk. Op dinsdag heb ik Kitty haar schema gestuurd voor de komende 6 weken en dat was voor de 50ste keer. Dus toch een jubileum. Zulke onverwachte dingen zijn bijzonder leuk.
Woensdagmiddag en even na de bloemen een tweet loopt binnen. Het is Esther ze wilde weten waar ze het best kon parkeren om een rondje van een uurtje te lopen op Bedaf.  Ze moest donderdag voor haar werk in Veghel zijn en was even na 13.00u. klaar met haar werk en als ze nou haar loopkleding zou meenemen kon ze nog mooi voordat ze naar huis ging een uurtje rondstruinen in het natuurgebied. Hoefde ze ook ’s avonds niet in het donker.
“Zou je het leuk vinden als ik een stukje meeloop” was mijn wedervraag.

Dit stuk liepen wij vandaag ook weer.

Dit stuk liepen wij vandaag ook weer.

En dat loopje was dus vanmiddag. Daar skip ik graag mijn ochtendduurloop voor. Nou stond er voor mij een duurloop op mijn lijst van 2 uur. Met een aanloop van een 5-tal km’s het uur op Bedaf en hetzelfde stuk weer terug kom ik ook aan opdracht.
Wat een heerlijk weer was het om zo maar met Esther een rondje te doen op terrein.  Een beetje mijn terrein. Wat mij wel enorm opviel dat ze het laatste jaar een erg sterke loopster is geworden. Een jaar geleden dit parcours en dit tempo zou ze binnen het half uur afgehaakt zijn.
Dit zijn wel toch de verrassingen en leuke momenten van mijn loopleven!!

Advertentie
reacties
  1. ikittig schreef:

    Je krijgt niet iedere dag je 50ste schema hè?! Dat mag je best een beetje vieren!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.