Even tijd!

Geplaatst: 17/11/2015 in sport
Tags:, , , ,

Dinsdagmorgen,

High Tea by the Sea

High Tea by the Sea

Je zou denken dat een pensionado alle tijd van de wereld heeft. In sommige gevallen is dat ook wel zo maar zo af en toe schiet er niet veel tijd over om een blogberichtje te schrijven. De laatste was al weer van afgelopen donderdag. Niet helemaal een week geleden.
Het was me uiteindelijk het weekendje wel. Oké…een zaterdagtraining begeleiden op de baan is normaal ook een bostraining op zondag staat ook altijd vast op de agenda en ook een duurtraining op maandagavond ook. Niks bijzonders dus zou je zeggen.
Maar ook een privé agenda kan wel eens vollopen en behalve dat wilde ik ook heel graag gaan supporteren in Nijmegen bij de 7^^loop. Onze club altijd leverancier van een groot aantal deelnemers.
Als ik niet loop, zoals de laatste jaren het geval is, dan sta ik bijna altijd in de buurt van het 7 km punt. Enerzijds praktisch want met de auto kan ik er redelijk dichtbij komen en anderzijds is het een bijzondere plek. De lopers komen van de Derdebaan af en draaien daar de Zevenheuvelenweg op en krijgen daar de eerste bult voor hun kiezen.
We proberen onze deelnemers altijd te bewegen om in hun clubshirt te lopen. Het rood valt goed op, alhoewel je er verstelt van staat hoeveel mensen er met een rood shirt lopen. Ik mag wel zeggen dat ik best veel clubgenoten heb gespot maar eenmaal weer thuis en de uitslagenlijst eens bekeek waren er 95 deelnemers van De Keien Atletiek. Nee…die heb ik niet allemaal in beeld gehad.
Er stond een stevige wind alhoewel ik van een aantal lopers die gisterenavond hun herstelloopje  deden hadden ze er niet zo heel veel last van gehad. Bij het wachten in het startvak hadden ze nog wel wat regen gehad maar tijdens het lopen eigenlijk niet. De hemelsluizen gingen weer open nadat ik net in de auto zat om naar huis te rijden

Soms heb je dat geluk wel nodig.

Bij de zondagmorgen training was het wel duidelijk dat er die nacht heel veel regen gevallen was.

Advertentie
reacties
  1. Elsa schreef:

    Zo, dat is een grote groep deelnemers! Ik snap dat je die niet allemaal hebt gezien.
    Onze club heeft maar 40 leden en er waren er 6 bij de Zevenheuvelenloop.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.