Spierpijn!!

Geplaatst: 22/11/2015 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Juist! Op die plek maar dan rechts!!

Juist! Op die plek maar dan rechts!!

Bij onze atletiekbaan staan er weerskanten werpkooien voor discus en hamerslingeren. Nu moet er een van de twee wat verbouwd worden om weer aan de eisen te voldoen. Het net dat er nu hangt is ook versleten dus na de verbouwing moet er ook een nieuw net gehangen worden. Je snapt als een staalconstructie buiten in weer en wind staat dat alles niet meer zo soepel los gaat als dat je wel zou willen. Bouten en moeren dat valt nog wel mee maar de draaipoorten met een nylon lagering dat zat nog al vast.
Bij het ontmantelen moest er dus wat kracht geleverd worden. Bij de training op woensdagavond dacht ik al iets te voelen van wat spierstijfheid aan de rechter achterkant net onder mijn ribben. Bij mijn duurloop op donderdagochtend nog wat meer maar niet iets om er veel acht op te slaan. Zeker ook niet in verband gebracht met de werkzaamheden.
Vrijdagmorgen was het evenwel wat anders, bukken moeilijk, gaan zitten lastig, opstaan nog lastiger, liggen in bed behalve op mijn rug erg problematisch. En wat te denken van fietsen. Oké… het fietsen gaat nog wel maar opstappen met je zwaaibeen over het zadel…oei!
Zaterdagochtend toch naar de training gegaan maar niet mee ingelopen. Dat ging ook absoluut niet. Oefeningen voor- of meedoen? Forget it! Ik wist niet dat een lijf zo’n pijn kon doen.
Vanmorgen voelde het dusdanig aan dat ik toch ook maar naar het bos ging want anders staat de groep alleen of ik moet vervanging regelen. Ik dacht onder dezelfde condities als gisteren bij de baantraining dat moet kunnen.
Ik vertelde de groep waar we naar toe zouden gaan, zij al slingerend door het bos naar de plek en ik wandelend in een rechte lijn er naar toe. En ja..hoor een kleine miscommunicatie. De groep stond op een heel andere plek dan ik. Via een telefonisch omweggetje kwam het ook weer in orde. Door de beweging en het wandelen is nu de situatie een heel stuk beter.
Zag ik het gisteren nog totaal niet zitten dat ik zondag van start zou gaan in Geldrop geloof ik er nu weer in.

Wat heeft een lijf toch een groot herstellend vermogen.

 

Advertentie
reacties
 1. tamama74 schreef:

  Zelfs Tiny heeft wel eens spierpijn. Hoe ouder je wordt Hoe meer je er om moet denken. Dat krijg je als je nog jong van geest bent. Sterkte met je herstel en volgens mij gaat dit best snel.
  X Tamara

 2. djaktief schreef:

  Oei oei…. kalm aan…. misschien een keertje zwemmen ipv lopen om het kwijt te raken. Ik hoop je volgende week wel te zien.

  Groetjes,

  Dorothé

 3. Elsa schreef:

  Weet je wel zeker dat het alleen spierpijn is? Misschien kun je dit soort klusjes toch beter aan de jongere garde overlaten volgende keer. 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.