Korter duurloopje!

Geplaatst: 02/02/2016 in sport

Dinsdagavond,

start heuvelrugcross 2016 (foto Toon)

start heuvelrugcross 2016 (foto Toon)

Na de cross van zondag stond er maandagavond een korter duurloopje op het programma dan dat we nu in deze fase van de voorjaarsevenementen normaal hebben. Zitten we bijna op twee uur gaan we nu maar voor een uurtje. Kennelijk is dat schema goed gelezen want er komen 25 lopers/loopsters opdagen.
Terwijl ik de deuren nog aan het afsluiten ben vertrekken ze al. Hebben kennelijk niet in de gaten dat ik nog niet zover ben. En al scheelt het maar een minuutje moet je toch behoorlijk aan de bak om dat gat dicht te lopen. Je hebt er nu wel goed zicht op of dat zo’n groep goed zichtbaar is. Nou dat kan niet missen. Een compleet verlichte optocht.
Als ik er na 1 km bij ben mag ik meteen naar de kop om ze wat tot rust te manen. Ze gaan te snel. Het blijkt vandaag allemaal niet te helpen steeds weer gaat het tempo naar boven.
Je zou er ook aan af kunnen leiden dat de trainingen richting wedstrijden in het voorjaar hun vruchten beginnen af te werpen. Tenminste het tettervolume werd er geen decibel minder door.
Met een uurtje en 10.4 km zijn we terug.

Nou ben ik benieuwd wie er volgende week maandag bij zal zijn. Niet alleen is het dan bijna de dubbele tijd maar het is ook carnavalsmaandag. Eens zien wat het zwaarst weegt.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.