Sterren? Niks sterren!

Geplaatst: 23/02/2016 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmiddag,

Zo was het in 2014!

Zo was het in 2014!

Soms heb je, ook al is het winter, van die mooie heldere avonden met maanlicht en duizenden sterren tenminste als je dan een beetje achteraf loopt. Nou is ons rondje Hemelrijk echt wel achteraf en is er amper strooilicht en dan zie je daar vaak een prachtige sterrenhemel. Maar daar was gisteren niks van te merken. Ja… dat het pikkedonker is dat dan weer wel. Gelukkig is ons treintje goed verlicht en zien je de ondergrond prima maar nog veel belangrijker we worden ook gezien.
Want al is het rondje redelijk verkeersluw en komt er maar af en toe een auto voorbij of tegemoet het is en het blijft opletten.
Een geluk was overigens wel dat het droog was. De hele maandag had het stevig geregend en zelfs toen ik naar ons clubhuis fietste was het nog niet droog. Bij de start was het opgehouden met regenen en rondje van 19 km werd geheel droog gelopen. Zelfs geen natte voeten.

Dat zal zondag wel anders zijn verwacht ik. Juist door de overvloedige regen van de afgelopen weken zal de hele route wel wat nat en modderig zijn. Ben wel benieuwd hoe het weer er verder uit gaat zien a.s. zondag. Onder alle omstandigheden hebben we al eens gelopen. Van lenteomstandigheden tot sneeuw en de hele route regen. Maar onder welke omstandigheden we ook lopen ik verwacht dat het een gezellige loopje gaat worden en voor een paar zal het ook spannend zijn. Nog nooit eerder zover gelopen tja… en dan loop je voor je lijf op onbekend terrein. Hoe gaat het daarop reageren is de vraag?

Zondag weten ze meer!

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Fijne gezellige loop gewenst.

    Groetjes,

    Dorothé

  2. Ruth schreef:

    maak er een hele leuke dag van Tiny en de groetjes aan iedereen!! Ik ga de modder zondag maar eens laten voor wat het is, die van afgelopen zondag komt nog steeds mijn oren uit 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.