Uitslagen afwachten!

Geplaatst: 22/03/2016 in sport
Tags:, , , ,

Dinsdagmiddag,

foto van de site gebruikt.

foto van de site gebruikt.

Zaterdag begon het al. Kitty en Esther waren van start gegaan in Parijs op de Ecotrail. Dan is 50 km niet echt  een watjes afstand. Ik was zo benieuwd hoe dat de dames het er vanaf zouden brengen. Ze stonden wel goed getraind en gemotiveerd aan de start daar zou het niet aan gaan liggen maar er spelen zoveel andere factoren in mee. Al met al vond ik het maar spannend.
Wat korter bij huis stonden veel van mijn clubgenoten aan de start in St. Antonis zowel op de 5 km als op de HM. Was benieuwd hoe dat het verlopen was. Normaliter ben ik er wel om te supporteren. Maar ja…zo soms heb je al eens wat andere bezigheden zodat me dat niet ging lukken.
Tegen de tijd dat ik weer thuis was keek ik op de uitslagenlijst en gesorteerd op De Keien Atletiek kwamen er 27 deelnemers naar boven. Deze uitslag stond ook op onze website. Nou zag ik er een paar namen niet bij staan en begreep dat niet zo goed. Ben ik verder gaan zoeken en ik heb ze gevonden. En wat blijkt nou? Als je gewoon voor inschrijft dan sta je ingeschreven niet  alleen met je woonplaats maar ook met je vereniging. Schrijf je pas in als je ter plaatse bent dan wordt je clubnaam niet vermeld maar alleen de woonplaats. Na enig zoekwerk, moet je ook nog weten hoe je clubgenoten allemaal heten, kwamen er nog een 7-tal atleten en atletes bij.

Vervolgens wordt het zondag met in Utrecht de marathon en in Venlo de Venloop. Ook hier wist ik een aantal bekenden aan het vertrek. Zondagmiddag was er een leuke bijeenkomst van mijn oud-collega’s en onderweg daar naar toe een enthousiast telefoontje van Tamara. Ze liep een PR op de HM van 1:47’56” ruim 2′ er van af. En toen ik al weer thuis was een mailtje van Ingrid, ook een PR net aan 1:40′.
Nu Venlo nog natrekken. Drie deelnemers, Frank, Gabi en Nicole, van onze club. Ik denk dat ze tevreden waren over hun prestatie. Een bijzonderheid bij deze uitslag is dat twee van de drie een paar jaar geleden gestart zijn met een start to run voor lopers met diabetes.
En als laatste was de Drunense Duinenloop aan de beurt. Iris van de zaterdagmorgengroep was daar van start gegaan voor haar eerste halve marathon.

Nog een paar weken en dan zitten de voorjaarsevenement er al weer op. Dan moet de reclamecampagne maar weer van start voor de volgende doelstelling.

Zo maar trainen in de wilde weg zonder een doel te hebben dat motiveert niet!

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.