Eerste Paasdag!

Geplaatst: 27/03/2016 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Iedereen een goed Paasfeest gewenst

Iedereen een goed Paasfeest gewenst

In de week voor Pasen vind ik altijd een rare week. In de aanloop naar Kerst heb ik dat dus niet tenminste een stuk minder. Of dat het komt dat de klok verzet gaat worden of wat het dan ook is ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat mijn slaapritme verschuift. Nou ben ik altijd wel een vroege vogel en ben meestal tegen 6.30 u. al op en zit ik aan mijn eerste bakkie van de dag. Naarmate het eerder licht gaat worden ben ik eerder wakker. Afgelopen week voor 5 uur al.
Op zich vind ik het heerlijk om ’s morgens op tijd te zijn. Kan ik alvast een heleboel doen voordat Sjan wakker is.

Maar wat ik het leukste vind aan de klok een uur vooruit schuiven is dat onze duurloopjes op maandag weer in het bos gedaan kunnen worden. Morgen de eerste keer weer terwijl dat we morgen niet afhankelijk zijn van de duisternis want we vertrekken morgenochtend om 9 uur.  Ik ben benieuwd hoeveel instromers er weer gaan komen want vanaf hier gaan we weer aan het werk voor de najaarsevenementen die er weer op de rol staan. Ik verwacht een groep die wel wat groter zal zijn dan vanmorgen bij de training. Ik had een grote kan thee gemaakt maar met het gezelschap van vanmorgen kregen we die nog niet voor de helft leeg. Evenmin als de paaseitjes.
Het ene bord nog niet leeg of de andere is al weer vol. Morgenvroeg maar eens zien op dat we de wisenten kunnen spotten.

Advertentie
reacties
  1. ikittig schreef:

    Vrolijk Pasen Tiny! We gaan gelukkig de goede kant weer op!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.