Geen baantraining?

Geplaatst: 02/06/2016 in sport
Tags:, , , ,

Donderdagavond,

Hindernisbaan?

Hindernisbaan?

Hoe lang dat het geleden is dat ik op woensdagavond niet aanwezig was bij de baantraining? Ik zou het niet weten maar het gebeurt in elk niet vaak. Maar goed ik had een geldige reden voor mijn afwezigheid want zo vaak is Sjan niet jarig op woensdag en zeker niet dat ze 70 wordt.
En ook de baantraining was ook niet helemaal de training die het normaal is. Want volgende week woensdag op 8 juni is hier in Uden een 5 en 10 km rondom het ziekenhuis Bernhoven. Bernhoven loopt Warm! Een loopje dat tot doel heeft om wat geld in te zamelen voor de Vrienden van Bernhoven.  Van deze gelden worden zaken aangeschaft die het welzijn van patiënten aangenamer maken en die niet uit het normale ziekenhuis budget kunnen worden aangekocht. Het loopje is ontstaan in 2012 toen het ziekenhuis in de laatste fase van de nieuwbouw was. Dit jaar staat het in het teken van lopers met diabetes. Bas van de Goor is bereid gevonden om het startschot te lossen. Normaal zet je iemand die een startschot lost wel op een verhoging dat hoeven we bij Bas niet te doen.
Een klein groepje trainde op de baan en een ander deel liep op het rondje een parcoursverkenning . Uit een paar reacties begreep ik dat het nieuwe parcours goed werd bevonden. Vanmorgen zelf ook maar eens uitproberen. Een stukje, een paar km, inlopen dan ben ik op de route. Klok op nul en starten. Na bijna 27′ ben ik rond. Vervolgens weer het stukje naar huis.
Mijn laatste loopje voor de Slachtemarathon op zaterdag. Dat gaat een nachtje worden met niet al teveel slaap. Zorgen dat ik in Raerd om 5 uur in de bus zit.
Ik heb er zin in.

Advertentie
reacties
  1. Rene schreef:

    Gefeliciteerd en succes!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.