Buitensport!

Geplaatst: 05/07/2016 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagavond,

Een lekker paadje!

Een lekker paadje!

Hardlopen is nou eenmaal een sport die je buiten beoefend tenminste dat denk ik dan toch. Dus is het ook een weersafhankelijke sport. Overgeleverd aan de nukken en grillen van ons Hollandse klimaat. Soms te warm, soms teveel wind, soms ook te koud en vaak is het te nat.
Nou kun je van alle omstandigheden wel wat van zeggen en twijfels hebben om te gaan maar dan kun je altijd wel thuisblijven. Niet gaan is voor mij eigenlijk geen optie.
Gisterenavond hoefden we gewoon een keer nergens rekening mee te houden. Heerlijk loopweer was het. De plassen op de bospaden redelijk opgedroogd en wat er dan nog rest zijn gladde stukjes blubber. Daar is het even opletten want je ligt voor je het weet op je snufferd.
Ik was niet de enige die dacht dat de omstandigheden om te lopen goed waren. Met een groep van 20 mensen op stap. Er stond 95′ op het programma dus de actieradius begint weer wat groter te worden en derhalve kwamen we op plekken waar sommigen in de groep voordien nog nooit hadden gelopen.
Mooi op tijd weer terug bij Naat Piek. Een heerlijk duurloopje van 14 km.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.