Zomaar een idee?

Geplaatst: 19/07/2016 in sport
Tags:,

Dinsdagmiddag,

Zo kan het er uitzien in februari

Zo kan het er uitzien in februari

De meeste die mij kennen weten inmiddels wel dat ik eind februari altijd een duurloop van 30 km organiseer. Een duurloop die past in de aanloop naar een marathon in het voorjaar. Nou is het zo dat een paar hardloopsters die hebben zich ten doel gesteld om net iets verder te lopen dan de marathonafstand. In de aanloop daar naar toe volstaat dan een 30 km niet meer da’s gewoon tekort. Daarom heb ik bij mezelf zo maar gedacht om van die 30 km een 50 km te maken. De route ligt gewoon nog klaar van de Be More Ultratour destijds.
En nou hoor ik al iedereen roepen ja…maar 50 km dat loop ik niet zo maar eventjes weg. Nou ja…dat hoeft dan ook niet want je kunt dat ook met meerdere mensen doen. Voor diegene die de 50 km zouden willen lopen is er een pauzeplaats op het 15 km en het 30 km punt. Wil je met meerdere mensen lopen is ook geen probleem want er is een wisselpunt op 10 km vervolgens op 15 km dan op 20 km. De volgende wissel kan plaats vinden op 30 km en de laatste wissel op 40 km. Dus je zou de afstand in principe met een team van 6 lopers kunnen doen of je maakt er met 2 of meer man een run-bike-run van.

dit was aan het einde van de 4de etappe

dit was aan het einde van de 4de etappe

Kijk en dan wordt het wel een stuk laagdrempeliger.
Ik stel me zo voor dat we net als voorheen als groep lopen. Tempo aangepast aan de minst snelle en zij die toch sneller willen die draaien maar een keer half minuutje om en halen ons weer in. Ik durf te wedden dat ze dat niet zo vaak zullen doen.
Laat me gewoon even weten wat je van het idee vindt want ziet er niemand brood in dan blijf ik gewoon zoals vanouds bij 30 km.

De helft van die 30 km liepen we gisterenavond met een groepje van bijna 20 man. En wat mij deugd deed er piepte niemand over de warmte net zo min als er ooit iemand piept over de regen of de modder.
Daarom denk ik dat er bij deze groep wel liefhebbers zijn om samen die afstand van 50 km te verdelen in voor iedereen een hapklare brok.

Advertentie
reacties
  1. […] van 30 km en omdat het dit jaar voor een aantal loopsters heel goed zou uitkomen was het de bedoeling om van die 30 km een 50 km te maken. Nou en dat zit er dit jaar niet in. Enerzijds omdat mijn […]

  2. ikittig schreef:

    Jaaaa graag!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.