Er klaar voor?

Geplaatst: 29/09/2016 in sport
Tags:,

Donderdagmiddag,

Als je deze ziet ben je er bijna!

Als je deze ziet ben je er bijna!

Een vraag die ik verschillende keren in de afgelopen dagen gesteld kreeg. Het enige antwoord dat je kunt geven is: “Klaar of niet klaar, zaterdag is de Zeeuwse Kustmarathon en er gaat gestart worden”.  Uiteindelijk zal de tijd uitwijzen of ik er klaar voor was of niet. En dan bedoel ik niet eens de cijfertje van hoe lang ik er over deed maar meer in de zin van hoe verging het me onderweg.
De volgende vraag die je vaak krijgt is:  “loop je altijd over het strand?”  Tja…als je de kustlijn in het Zeeuwse een beetje kent lijkt me dat een overbodige vraag.
Een van de meest onberekenbare factor is altijd het weer. Een factor waar je geen enkele invloed op hebt maar het kan wel altijd verrassend zijn. Het gaat mijn 9de deelname worden en ik geloof niet dat de omstandigheden ooit hetzelfde waren. Dus ook deze keer zal het wel anders zijn dan de vorige keren. Laat maar komen zo het komt.
Welke kleding doe je aan? Nu ook nog niks van te zeggen. Ik neem altijd kleding mee naar  de sporthal en bepaal daar wat ik aan zal doen. Kort of lang. Wat ik niet aan doe gaat in een tas de rolcontainer in en ik vind het in Zoutelande wel terug.
Je kunt dat nauwelijks van tevoren bepalen.

Vanmorgen liep ik mijn laatste rondje van een uurtje in de voorbereiding. Wat tikt dat toch heerlijk weg als er bijna altijd “lang”op je programma staat.

Waarschijnlijk lees je zondag wel hoe het me verging. Dat wordt dan meteen mijn 1500ste berichtje dat ik op dit blogje gepost heb. Het eerste berichtje was op 21 oktober 2007.

Advertentie
reacties
 1. Elsa schreef:

  Heel veel succes Tiny!! Hopelijk wordt het weer een mooie, gedenkwaardige editie en kun je ervan genieten.

 2. Miranda Wagelmans schreef:

  Succes morgen! Ik ben er deze keer niet, maar Karli, Marlies en Theo kun je op onze vaste plek weer zien staan! Ik ben in gedachte bij je!

 3. djaktief schreef:

  Lekker nuchter ben je toch Tiny. Alle goeds onderweg van de weergoden, je lijf en je verbondenheid met je familie.

  Leuk dat je nog steeds blogt. Ik doe het pas 5 jaar en heb nu meer dan 400 berichten geschreven over allerlei dingen. Ik vind het knap dat je zo lang boeiend kunt schrijven over hetzelfde onderwerp. Ik heb er al veel zinnigs uitgehaald.

  Groetjes,

  Dorothé

 4. Erik schreef:

  Veel succes en veel loop plezier!

 5. ikittig schreef:

  Heb de afgelopen jaren veel goede en sterke lopers kapot zien gaan bij deze marathon. Nou en of dat ik zenuwachtig ben!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.