Stemmen?

Geplaatst: 06/11/2016 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Een plaatje van de training vanmorgen

Een plaatje van de training vanmorgen

Ieder jaar hebben wij bij de club een avond waarbij onze vaste medewerkers in het zonnetje worden gezet. Een feestavondje met wat te eten en te drinken. Op deze avond wordt ook ieder jaar de vrijwilligster en en vrijwilliger van het jaar gekozen. Miep een van onze horecamedewerksters werd gekozen tot vrijwilligster van het jaar. Ze kreeg het per telefoon te horen want ze was op vakantie in Malaga. De vrijwilliger werd Twan. Voor bijna alle wedstrijden onze digitale medewerker.
Gisterenavond had het feestje een oosters tintje.
Yasser en Mohamed, twee Sirïers  die een nu een aantal jaren hier zijn, hadden een tafel vol met de specialiteiten van hun land gemaakt.. Het ene gerechtje liet zich al wat beter smaken dan het andere.
Een geslaagde avond.
Iets anders speelde er ook nog want er zijn in ons land een aantal dagbladen die een actie op touw hebben gezet om ook een aantal vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Iedereen weet dat een club niet zonder kan. en ieder lid zal daar zijn steentje aan bij moeten dragen anders krijg je niet voor elkaar om een club draaiende te houden. Het spreekt voor zich dat het ene lid wat meer tijd voor zijn club kan vrijmaken dan de ander.
Die mensen konden genomineerd worden om in aanmerking te komen voor de titel van Clubheld 2016. Wat blijkt nou? Wie het gedaan heeft weet ik niet maar iemand heeft mij op de nominatielijst gezet. Ik had dat nooit verwacht. Maar goed nu ik er toch eenmaal opsta moet ik proberen om zoveel mogelijk stemmen zien te winnen niet voor mezelf maar de club kan er zo eventueel een bedrag van 10.000 € mee winnen. Ik durf er alles om te verwedden dat iedere club daar enorm blij mee zou zijn.

Dus wat let je? Ga naar de site zoek even Uden op en daarna mijn naam en stem.

 

Advertentie
reacties
 1. Elsa schreef:

  Zo, ook gestemd. Wat mij betreft ben jij al de held van jullie club, maar ik ken de anderen natuurlijk niet. 😉

 2. Ruth schreef:

  wou stemmen maar het lukt me niet als Belgische 😦 Ik hoop dat jullie winnen!

 3. ERIC'SBLOG schreef:

  Supermensen die vrijwilligers! Zonder hen zou Nederland zonder amateursportclubs zitten!Eric

 4. djaktief schreef:

  Gedaan hoor Tiny!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.