Kerstsfeer!

Geplaatst: 22/12/2016 in sport
Tags:, , , ,

Donderdagmiddag,

Hier van dit slot krijgen we de sleutel dus niet.

Hier van dit slot krijgen we de sleutel dus niet.

Door wat problemen met het vocht viel er vorige week al een van de lichtmasten uit. Een hoek wat donkerder dan de rest. Nieuwe zekeringen erin bleek tot gisterenavond afdoende te zijn. Een van de jeugdtrainsters schakelde gisterenavond de lampen in en na enige minuten floepte er zo maar weer een mast uit.
Op het moment dat ik de baan op kwam hield lamp 2 het voor gezien en het duurde niet heel lang meer of er brandde er maar eentje meer. Oké…een paar lampen op het dak die niet in het reguliere circuit zitten deden het ook nog.
Heel apart sfeertje om zo in het halfdonker te trainen. Het toeval wilde ook nog dat er gisteren een 8-tal nieuwe instromers waren. Ik heb ze maar meteen uitgelegd dat ze meer dan welkom waren dan kunnen we tenminste onze stroomrekening voldoen. Vandaag tegen het middaguur een van de lampen, de vermoedelijke boosdoener, uitgeschakeld. Werk aan de winkel voor onze elektrotechneuten.
Een ander werk dat er rond de jaarwisseling op stapel staat is op 8 januari om precies te zijn, onze tweede cross op Bedaf. Een wedstrijd zoals crossjes mee organiseren is best leuk werk een van de vervelende kanten is dat je vaak afhankelijk bent van anderen om verder te kunnen.
Op de eerste plaats de planning op de agenda. Volgens mij zijn de data besprekingen voor 2017/2018 al weer afgerond wat de crossen betreft. Nou zijn de wedstrijden niet zo grootschalig dat er een evenementenvergunning nodig is maar alleen een meldingsverplichting. Maar dat houdt dan ook weer in dat je goed moet kijken naar de MTB routes. Voor je het weet zit je met dubbels.

Hier hangt het werkslot dus al

Hier hangt het werkslot dus al

Een volgende punt van aandacht is hoe kom ik met een vrachtwagen dan wel aanhangers bij het startpunt want alle onverharde toegangspaden die zijn afgesloten met een groen-rode slagboom. De slagbomen zijn weer in beheer bij Staatsbosbeheer. Die geven uiteraard niet de sleutel af waarmee je alle slagbomen in het hele Maashorstgebied open kunt maken. Logisch eigenlijk. Je kunt het niet hebben dat er straks zomaar 10 wisenten op de A50 rondhobbelen toch?
Nu hebben we het sinds een paar jaar eigenlijk best goed op de rit staan. De beheerder van de gemeente heeft uiteraard de loper wel. Hij vervangt het dure slot op de slagboom die we nodig hebben door een evenementen- of werkslot en doet dat een week voor de cross. Daarna mag ik of iemand anders van onze club de sleutel op de gemeentewerf op gaan halen.
Afgelopen week een mail van de gemeentelijke beheerder: “heren ik heb het slot al vervangen op de bedoelde slagboom omdat ik niet precies weet hoe de diensten, met de feestdagen, van onze medewerkers lopen”

Kijk dat is positief meedenken.
Het spreekt voor zich dat ik er vanmorgen, toen ik toch met mijn duurloop in de buurt was, even moest kijken. Kwestie van niet vertrouwen?
Op woensdag 4 januari 2017 kunnen wij als werkploeg vooruit om het parcours alvast in orde te maken. Zaterdagmiddag 7 januari de linten hangen en de fuik maken en de aanhangers laden met de spullen die we zondag nodig hebben. En neem van mij aan dat er best wat nodig is.
Waarschijnlijk net op tijd terug voor de nieuwjaarsreceptie in de kantine.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.