Kerstochtend!

Geplaatst: 25/12/2016 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Vandaag ook weer ingeschreven voor de KVS.

Vandaag ook weer ingeschreven voor de KVS.

Na de baantraining van gisterenochtend stond er naderhand nog heel wat vervelends op het programma. Een afscheidsdienst van een van onze neefjes. Een zoon van Sjan haar oudste zus. In erg korte tijd gestorven aan buikvlieskanker. Afgelopen september werd hij 50 jaar. Veel te jong dus.
Je snapt dat er voor de rest van de dag niet enig spoor van vrolijkheid meer te bespeuren was.
En dan op zondagmorgen, Eerste Kerstdag, geen training voor de groep op het programma da’s ook vragen om problemen. Dan maar vroeg zonder groep op stap. Het is werkelijk nog aardedonker als ik iets voor 8 uur, eigenlijk helemaal niet zo vroeg, vertrek.
Mijn bedoeling was om rustig naar het wildviaduct te lopen. Een natuurbrug over de A50 met een lekker breed fietspad en een brede strook groen. De oversteek is in totaal iets meer dan 1200 m. Meestal gebruik ik het opgaande stuk aan de oostkant. Het loopt net 400 m op. Niet te steil maar wel voelbaar. We hebben er ooit eens om de 50 m merkpunten gezet zodat je precies weet wat je doet.
Vandaag wil ik 10 keer het stuk van 400 m op tempo naar boven lopen. Het is wel paar geleden dat ik dat voor het laatste deed. Zeker weten dat er stuk van mijn snelheid bij ingeschoten is. Zeker vandaag zal het minder snel gaan omdat er ook nog een stevige wind staat die uit het westen komt dus mijn vriend werkt me vandaag ook nog wat tegen.
Gemiddeld was ik iedere keer voor 1’48” onderweg voordat ik boven was.
De 3 km uitlopend naar huis had ik wel nodig.

Een pittig begin van Eerste Kerstdag 2016. Hoofd wel gezuiverd. Mijn neus nog niet.
Vandaag ook weer ingeschreven voor de Koning van Spanje wat minder ver als de voorgaande jaren. Nu voor 22 km op zondag 7 mei.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Beterschap voor je verkoudheid Tiny. Je kerstochtend heb je weer wel besteed. Wel een zware dobber zo’n vroeg overlijden.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.