Oudjaarsdag!

Geplaatst: 01/01/2017 in sport

Zondagmiddag,

Die lieten zich goed smaken.

Die lieten zich goed smaken.

Nietsvermoedend stapte ik gisterenmorgen op de fiets om de baantraining te gaan verzorgen. Ik wist wel dat het gevroren had en wist ook nagenoeg zeker dat op de baan trainen vandaag geen optie zou zijn. Water heeft nou eenmaal de eigenschap dat het beneden nul graden gaat bevriezen. De baan was nat dus niks te baantraining. Niet alleen de baan was glad maar eigenlijk alles. Een geluk dat ik niet onderuit gegaan ben met de fiets. Niks van gemerkt.

Maar goed in het park kun je best een mooie training doen.
Na de training is er koffie met gebak. Het is tenslotte ook de laatste zaterdag van de maand. Tot ieders verbazing kwam Ellen met een paar grote schalen zelfgebakken oliebollen op de proppen. Die waren me toch lekker!
Na de training staat er nog een loopje in Middelrode op het programma. Voor de 37ste keer werd het gisteren georganiseerd. Ik denk dat ik er wel 20 keer gelopen heb. Het is een rondje van 5.5 km en je kunt of mag dat maximaal 3 keer lopen. Vandaag beperk ik het me tot 2 rondjes.
Alles bijeen. wandelaars en lopers, ging er bijna 1000 mensen van start. Een prachtig aantal.
Mijn doelstelling is om vandaag twee vlakke rondjes te lopen en als het niet helemaal vlak is dan toch ronde 2 wat sneller. Het klinkerweggetje dat naar de Zuid Willemsvaart loopt staat een gemeen koude wind. Op de rest valt het wel mee. De doorkomst na de eerste ronde is in 26’42”.
Weet ik precies wat me te doen staat. Ronde 2 gaat precies 10″ sneller dan de eerste. Ik vind dat ik me keurig aan mijn opdracht heb gehouden. Dan zit er 2016 qua loop km’s helemaal op.

Waren het gisteren de laatste meters van 2016 vanmorgen de eerste van 2017 weer gemaakt. Een klein groepje dat zich verzamelde bij Naat Piek met een man of 10 een interval training gedaan.

Blijft over om iedereen het allerbeste toe te wensen voor 2017.  Maak er allen een mooi loopjaar van.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.