Eerste meters weer!

Geplaatst: 03/01/2017 in sport
Tags:,

Dinsdagmiddag,

Bedafcross2016 (foto Uden Nieuws)

Bedafcross2016 (foto Uden Nieuws)

In de nacht van zaterdag op zondag waarin het jaartal veranderde van 2016 naar 2017 was er tussen een en twee ’s nachts nog al wat whatsapp verkeer van de zondagmorgengroep. Ik bemoeide me er maar niet mee maar ik zag wel het lijk al drijven voor de zondagmorgen.
Ik was op zondag royaal voor het aanvangstijdstip al bij Naat Piek, achter in mijn auto een kan thee met 5 liter thee. Had maar voldoende gemaakt want er zouden best wel een (na)dorstige mensen kunnen zijn. Mijn eerste rondje gelopen en bij terugkomst nog niemand te zien dan nog maar een stukje want wachten in de wind is ook maar koud.

Uiteindelijk de eersten die wel mee wilde gaan. Met een groepje van 10-12 mensen op stap en een heerlijke training gedaan met een beroep op je tempogevoel.

Bedafcross 2016 (foto Toon)

Bedafcross 2016 (foto Toon)

Je zult wel snappen dat er na de training ruim voldoende thee was. Zelf een paar dames die hun honden aan het uitlaten waren konden we kopje aanbieden.
Ook zal je wel begrijpen dat, toen ik weer thuis was, een paar appjes de deur uitvlogen. Uiteraard voorzien met wat peper en zout. Wat een watjes!
Nee…dan gisterenavond daar was de opkomst weer behoorlijk goed te noemen. Voor de meesten hun eerste meters van dit jaar. Op stap voor een duurloop van 90′. Een rondje Hemelrijk van ruim 14 km en of dat we daar een minuutje langer of korter over doen dat zal iedereen wel worst wezen. Bij de terugweg stond er een maar een klein beetje wind maar net genoeg om het koud aan te laten voelen. Maar ja…wat wil je het is nou eenmaal winter.
Gelukkig geen sneeuw of gladheid.
Wordt het een gewoon jaar dan zat er gisterenavond het 100ste deel van mijn jaartraining er op!
Als er nog lezers zijn die zondag een mooi crossje willen lopen die kunnen terecht op Bedaf voor een cross over 6 rondjes. We gaan met de recreanten om 10.45 u. van start.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.