Agenda(te)vol!

Geplaatst: 09/01/2017 in sport
Tags:,

Maandagmiddag,

Zo voorkom je dat het echt glad wordt.

Zo voorkom je dat het echt glad wordt.

Wat een week was het die we achter ons hebben. In het eerste weekend van januari staat altijd de Bedafcross op het programma. Goed een cross mee organiseren valt het werk daaraan doorgaans nog wel mee maar als de omstandigheden zijn zoals ze afgelopen weekend waren dan kom je samen nog wel eens in dubio staan of dat je moet zeggen het gaat niet door.
We hebben nauwlettend de weersvoorspellingen in de gaten gehouden en toch uiteindelijk besloten om het te laten doorgaan. Je moet er dan wel alles aan doen om het veilig te maken voor de deelnemers. Garanties kun je overigens daar nooit bij geven.
Na al het voorwerk waren we met een werkgroep van bijna 10 mensen om 8.30 u. aanwezig om alles op te bouwen zodat we om 10.00 u. met de jeugd konden beginnen voor hun wedstrijd.  Toen zij van start gingen ben ik rustig wat gaan inlopen op de grote ronde om ook tegelijkertijd nog even te kijken of dat er nog gevaarlijk gladde plekken tussen zaten. Wat mij  betreft in orde bevonden.

Dan mag ik tegen 10.45 u. van start voor mijn 6 rondjes. Rustig starten vandaag. In het tweede rondje maar iets erbij dat kan wel. Rondjes klokken? Da’s wel de bedoeling maar bij het ingaan van de 3de ronde druk ik mijn klok uit in plaats van de laptijd knop. Dan maar geen tussentijden. Ik zal er geen meter te minder om lopen denk ik dan.

Op naar de volgende ronde( foto Sjoukje)

Op naar de volgende ronde( foto Sjoukje)

Als ik over de finish kom zie ik mijn eindtijd wel op de wedstrijdklok. Blijkt dat ik een tijd heb van ruim 50′ over bijna 10 km. Maar 1′ langzamer dan vorig jaar.

Maar wat heeft dit te maken met een te volle agenda? De meesten weten wel dat ik ieder voorjaar, de laatste zondag van februari, een loopje organiseer van 30 km en omdat het dit jaar voor een aantal loopsters heel goed zou uitkomen was het de bedoeling om van die 30 km een 50 km te maken. Nou en dat zit er dit jaar niet in. Enerzijds omdat mijn loopagenda al redelijk vol zit maar ook mijn privéagenda zit de komende maanden gewoon vol.
Het zal voor een aantal lopers/loopsters best vervelend zijn maar het is nou eenmaal zo. Het lukt me gewoon niet.

Uiteraard ga ik in de loop van het jaar eens bekijken of er niet een alternatieve datum gevonden kan worden voor een rustig zwerftochtje in onze omgeving.

Advertentie
reacties
 1. Ruth schreef:

  Ieder zijn prioriteiten dus jij ook hé Tiny, denk dat iedereen daar alle begrip voor kan opbrengen! 🙂

 2. ruud schreef:

  Had ik toch heel even het idee dit keer weer mee te komen lopen., leek me wel weer leuk en laatste weekend februari kwam wel goed uit. Maar als’t niet past dan past t niet!. Er zijn belangrijker zaken in de volle agenda.

 3. djaktief schreef:

  Alle begrip Tiny maar wel jammer want het is heel leuk altijd.

  Groetjes,

  Dorothé

 4. ikittig schreef:

  Wat niet kan, kan niet! Prioriteiten, uiteindelijk zijn je naasten het allerbelangrijkst! Wij vinden wel een rondje 😜*dikke zoen*

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.